Як схуднути до Нового року?

Як схуднути до Нового року?

Грудень вже настав, навіть його друга половина, і скоро Новий рік! Обрано сукню, яку хочеться одягти до свята. Але щоб у ній комфортно себе почувати, потрібно неодмінно скинути кілька зайвих кілограмів. Спробуємо разом підібрати дієту, яка допоможе нам зробити це.

Дієта з м'ясом


Якщо ви не прихильник вегетаріанського харчування і любите м'ясне, вам підійде м'ясна дієта. Виявляється, можна схуднути, не відмовляючись від м'яса. Звичайно, якщо це нежирне м'ясо. В пісній яловичині, свинині, курятині міститься мало жиру, зате багато білка, мінеральних речовин і карнітину, який допомагає організму доставляти жири в м'язи, де вони благополучно розщеплюються. Недарма карнітин називають речовиною стрункості.

Головною умовою цієї дієти, яка дозволяє позбутися від 4 зайвих кілограмів за тиждень, є те, що ніжне соковите м'ясо, яке кожен день входить в меню, а також і інші продукти, що готуються з дуже маленькою кількістю рослинного масла. Їжа виходить низькокалорійної і корисною.

Меню на 4 дні


На 1 порцію потрібно 250 г їжі. 

День перший

Сніданок

Фруктовий салат

Потрібно 1 банан, 1 яблуко, 150 г йогурту, сік четвертинки лимона.

Банан і яблуко нарізати дрібними кубиками, скропити лимонним соком і заправити лимоном.

Обід

Курка з грибами (410 ккал)

Потрібно 29 г вермішелі, півсклянки замороженого зеленого горошку, 3 ріпчасті цибулини, 4 печериці, 3 червоних солодких перцю, 120 г курячого філе, 2 ч. ложки рослинної олії, сіль за смаком.

Вермішель і горошок відварити протягом 5-7 хвилин. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити з 1 ч. ложкою рослинного масла, додати нарізані гриби і перець. Куряче філе обсмажити в 1 ч. ложці рослинного масла. Коли м'ясо вбере масло, додати трохи води і тушкувати до готовності. Потім змішати м'ясо з овочами. На гарнір подати вермішель з горошком.

Вечеря

Томатні тости з окостом

Потрібно 2 шматка чорного хліба, 1 ст. ложка томатної пасти, 2 скибочки окосту, 2 маринованих огірка.

Хліб обсмажити без масла. Змастити тости томатною пастою і зверху покласти скибочки окосту і огірочки.

День другий

Сніданок

Легкі тости

Потрібно 2 шматка зернового хліба, 100 р сиру, 1 ч. ложка меду.

Зерновий хліб обсмажити в тостері або духовці, змастити сиром і медом.

Обід

Шніцель-хвилинка (близько 370 ккал)

Буде потрібно по половинці червоного і жовтого солодкого перцю, півсклянки рису, шніцель зі свинини, 1 ч. ложка рослинного масла, 250 г бульйону, 1 ст. ложка томатної пасти.

Обсмажити шніцелі в рослинній олії протягом 3 хвилин. На тому ж маслі обсмажити нарізану кубиками солодкий перець, потім залити його бульйоном і тушкувати під кришкою близько 3-5 хвилин. Потім до перцю покласти м'ясо, додати томатну пасту, добре перемішати і згасити до готовності м'яса. На гарнір можна зварити рис.

Вечеря

Картопля з сиром

Потрібно 2 картоплини, 0,5 ч. ложки рослинної олії, нежирний сир, зелень за смаком.

Картоплю відварити в мундирі, очистити, нарізати кружечками і обсмажити в олії. Сир змішати з дрібно нарубаної зеленню і додати до картоплі.

Можна для смаку додати маслини і свіжі овочі.

День третій

Сніданок

Бутерброд з яйцем і помідором

Буде потрібно 1 яйце, 1 шматок сірого хліба, 1 помідор, сир.

Зварити яйце, нарізати його кружечками. На шматочок хліба укласти кружечки яйця, помідори і скибочку сиру. Можна трохи підсолити, але не додавати соуси.

Обід

Шніцель з шавлією (близько 370 ккал)

Потрібно 2 картоплини, 1 ч. ложка рослинного масла, шніцель з індички, 1 шматок окосту, шавлія, 150 г брокколі або цвітної капусти, півсклянки бульйону, сіль за смаком.

Картоплю розрізати на четвертинки, змішати з маслом, посолити за смаком. Розкласти картоплю на деко, застеливши його пекарської папером. Запікати в духовці при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.

Накрити шніцель половинкою шматочка окосту, заколоти дерев'яною шпажкою і обсмажувати близько 8 хвилин. Додати бульйон, приправити сіллю, шавлією і згасити. На гарнір подати варену брокколі з картоплею.

Вечеря

Хлібці з сиром і овочами

Буде потрібно 150 г сирного сиру, 2 хлібця, 1 свіжий огірок.

Хлібці намазати сумішшю нежирного м'якого сирного сиру, натертого на дрібній тертці свіжого огірка.

День четвертий

Сніданок

Вівсяні пластівці з малиною

Потрібно 2 ст. ложки мороженої малини, 4 ст. ложки вівсяних пластівців, 1 склянку молока (0,5%).

Ягоди розморозити, змішати з вівсяними пластівцями і залити молоком.

Обід

Шніцель з телятини (близько 420 ккал)

Потрібно 40 г рису, телячий шніцель, 50 г твердого сиру, 2 кружечка помідора, листя базиліка, 1 ч. ложка нарізаної зелені петрушки, 1 ч. ложка рослинного масла, 1 склянка бульйону.

Зварити рис. Змішати його з зеленню. Посолити шніцель, покласти на нього сир, гуртки помідорів і кілька листочків базиліка, заколоти шпажками. Підсмажити м'ясо на олії протягом 6 хвилин, додати бульйон і тушкувати до готовності м'яса.

На гарнір подати рис. Прикрасити страву зеленню петрушки або кропу.

Вечеря

Тунець з овочами

Буде потрібно 1 червоний солодкий перець, половинка ріпчатої цибулі, 2 ст. ложки консервованої кукурудзи, 1 банка тунця, 1 ст. ложка рослинного масла.

Перець і цибулю нарізати кубиками. Змішати рибу з кукурудзою, рослинним маслом, посолити, поперчити за смаком.

Для решти трьох днів можна повторити дієту будь-якого дня, яка вам більше подобається.

Для порівняння калорійність шніцелів:


З індички - 160 ккал

З курятини - 166 ккал

Курячий шніцель в хрусткій паніровці - 252 ккал

З яловичини - 181 ккал

З свинини - 212 ккал

Свинячий шніцель в клярі - 330 ккал

З телятини - 253 ккал

А ось що роблять деякі наші зірки, коли їм терміново потрібно скинути кілька кілограмів.

Аніта Цой використовує 2 методи експрес-схуднення.

1. Огірковий день (дозволяє позбутися від 2 кг ваги за 1 день).

Протягом дня їсти свіжі огірки (1-2 кг), запиваючи водою або зеленим чаєм. В день потрібно випити не менше 2 л води. На ніч випити склянку кефіру.

2. Двухпродуктовый день (дозволяє позбавитися від 3 кг ваги за 2 дні).

Їжа на день: 7 яєць, зварених круто і 7 грейпфрутів.

Вранці випити склянку води натщесерце. Через півгодини з'їсти білок від одного яйця. Через годину - 1 грейпфрут. Ще через годину - наступний яєчний білок. І так, поки не будуть з'їдені всі білки і грейпфрути. За день потрібно випити не менше 2 л води або зеленого чаю.

Увага! Не варто зловживати експрес-схудненням. Можна користуватися цією дієтою не більше одного разу на місяць. І обов'язково приймати вітаміни С, Е і кальцій.

Лада Денс переходить на вуглеводну дієту, коли хоче схуднути. Вона їсть тільки гречку і яблука. Ніякого цукру і солі. Сидить вона на цій важкій дієті стільки, скільки може витримати, зазвичай 3-7 днів.

Під час цієї дієти з організму виводиться зайва вода, поліпшується стан шкіри, а сам організм очищається.

У день слід випивати 1,5-2 л рідини в день.

А Наталія Гулькіна переходить на салати, коли хоче скинути пару кілограмів. Салат на сніданок, обід і вечерю.

Ось кілька салатів від співачки.

Салат «Червоний»

На 3 прийоми їжі буде потрібно 4 помідора, 2 болгарських перцю, 1,5 ст. ложки сметани 10%-ної жирності.

Помідори порізати часточками, болгарський перець - смужками. Перед їжею додати 0,5 ст. ложки сметани.

Салат не солити!

Салат «Кольоровий»

На 3 прийоми їжі буде потрібно 1 великий качан цвітної капусти, 4 яйця, 1 ч. ложка будь-яких горіхів, 1 ст. ложка сметани 10%-ної жирності.

Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Яйця зварити круто, очистити і нарізати великими кубиками. Викласти суцвіття цвітної капусти на блюдо, посипати горіхами і яйцями, прикрасити краплями сметани.

Салат не солити!

Салат «З яблучком»

З розрахунку на 3 прийоми їжі буде потрібно 1 качан білокачанної або червоної капусти, 2 яблука, 2 моркви.

Капусту тонко нашаткувати і пом'яти руками, щоб вона дала сік. Яблука і моркву натерти на тертці і змішати з капустою.

Салат не солити!

Будьте здорові і худніть зі смаком!

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .