Фази Місяця (Місячні фази). Перехід місячних фаз

Фази Місяця (Місячні фази). Перехід місячних фаз

Про те, як фази Місяця впливають на підсвідомість людини, знали ще в стародавні часи. Існують 4 фази Місяця, які розрізняються за впливом і силою Місяця. 

Визначаються вони з того, як розташований Місяць відносно Сонця. Чим він далі, тим прояв його вільніший, чим ближче, тим скованіший. Кожна з цих фаз Місяця триває близько 7 днів, кожна із них несе на собі певну інформацію. Найскладнішими днями вважаються фази Місяця, які знаходяться на стику.

Вже давно помічено, що плани, задумані незабаром після молодика, виконуються досить швидко. Плани, прийняті близько повні, здійснюються не так швидко, однак по результативності зазвичай перевершують "новомісячні". Справи, розпочаті на зникаючому Місяці, ризикують затягнутися, притому, тим на більший термін, чим ближче момент наступного молодика. Слід враховувати, що справи, розпочаті 9, 15, 29-й місячний день, швидше за все, не увінчаються успіхом. На молодий Місяць люди менш схильні до навіювань і схильні до зовнішніх впливів, ніж на старому. Самим же зловісним періодом у місячному місяці вважаються дні, коли Місяць уже зник з небосхилу, а молодий місяць ще не настав.

Характеристику кожної фази Місяця ви зможете більш детально знайти в статті "Фази Місяця. Характеристика місячних фаз".

Тривалість місячного місяця (циклу) становить 29 або 30 місячної доби. Протягом кожного місячного місяця Місяць проходить послідовність чотирьох фаз, перебуваючи спочатку у новомісяччі, потім в першій чверті, повноту місяця, і в останній чверті. Зміна фаз пов'язана з тим, що в залежності від взаємного розташування Сонця, Землі і Місяця, змінюється величина освітленої Сонцем поверхні Місяця, яку видно в напрямку Землі. Кожна фаза триває 7 цілих і чотири десятих земної доби. Відліковуються фази від моменту молодика.

Таким чином, фази Місяця залежать від його положення відносно Сонця і Землі). По мірі переходу Місяця з однієї фази в іншу, змінюється ступінь її впливу на Землю. Цей вплив залежить від відстані Місяця до Сонця. Молодий місяць - час з'єднання Сонця і Місяця, у цей період відстань між ними мінімально. В результаті Сонце максимально впливає на Місяць і ступінь її власного впливу на Землю мала. Навпаки, в повний місяць - протистояння Місяця і Сонця, Місяць володіє найбільшим впливом на все живе, оскільки звільняється від сонячного впливу.

Зростаючий місяць (перша і друга фази) наповнює світ енергією, сприяє оновленню і сприятлива для всіляких починань. Щербатий Місяць відповідає втраті накопиченої під час зростання енергії. Це час сприятливий для продовження та завершення розпочатих справ.

Моменти переходу Місяця з однієї фази в іншу (молодик, повний місяць, перша і третя чверть) є критичними. Люди в цей час схильні до стресів. За статистикою, на цей час припадає найбільша кількість пригод, аварій та катастроф. Те ж відноситься і до проблем зі здоров'ям і рівня смертності. У ці дні людська психіка найбільш вразлива, організм ослаблений, знижений імунітет.

В період першої та третьої фази Місяця відбувається найбільше ущільнення та накопичення енергії. Може підвищитися апетит. Під час другої і четвертої фазі Місяця відбувається звільнення від зайвих шлакових накопичень, тому велика ймовірність почастішання сечовипускання і випорожнення.

Перехід місячних фаз - день зміни фази Місяця


Це період, протягом якого відбувається зміна чвертей, що приходять з 29 - 30 дня на перший, з сьомого на восьме, з 14-15 на 15 - 16, з 22 на 23 місячний день. В такі дні внутрішні процеси, які відбуваються в нашому організмі, не стабільні. Будь-яку розпочату справу в ці моменти переживає тимчасові кризи, тому не варто приймати важливих рішень.

Перехід однієї фази Місяця в іншу вважається самим критичним. У такі моменти люди сильно схильні до стресів. За статистикою найбільша кількість катастроф, нещасних випадків і аварій, припадати саме на цей період.

Критичні дні переходу місячних фаз - це так сказати ще і сатанические дні - 9,15,23 і 29 місячний день. Під час зміни місячної фази характер людини, його сила і напрям змінюватися. Психіка і наш організм піддається сильним випробуванням, тому час переходу фаз Місяця можна назвати ще й періодом пристосування і адаптації до змін.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .