Сочевична дієта для схуднення

Сочевична дієта для схуднення

Сочевична дієта може стати унікальною можливістю нормалізувати вагу і роботу всього організму. Ви зможете відчувати справжню ситість, і при цьому ваша вага буде знижуватися.

Отже, сочевичная дієта хороша тим, що сам продукт має величезну кількість чудових аспектів. Він володіє вишуканим смаком, і раніше такий продукт могли дозволити собі тільки дуже багаті люди. Крім того, сочевиця багата на вітаміни А і В, залізом, цинком і фосфором. Саме з цієї причини вона є ідеальною їжею.

Неодмінно відзначимо, що сочевична дієта дозволяє вам з'їсти значну кількість дуже корисних страв з сочевиці, які в дійсності будуть не просто смачними, але ще й дуже корисними. 

Сочевиця - це щось унікальне і чудове, тому ми вам пропонуємо декілька варіантів сніданку, обіду та вечері, що дозволить вам отримувати всі необхідні поживні речовини і насолоджуватися чудовими показниками зниження ваги.

Меню сочевичної дієти


Сніданок (варіанти)

Мюслі 50 грам з кефіром або ж соком

Йогурт, не більше 150 грам

Чай зелений з медом або ж з яблуком

Вечеря (варіанти)

Салат зі смаженою цибулею і сочевицею

Салат з огірків, помідорів з олією

Вінегрет

Приготована на пару риба, не більше ста грамів із зеленим горошком

Природно самим важливим моментом є саме обід. Дієта сочевиця - це дієта, яка передбачає приготування на обід будь-якої страви з сочевиці. Є безліч рецептів, поєднання рису з сочевицею і томатним соусом, що дозволяє отримати чудовий суп, крім того, ви зможете приготувати певні коржі з сочевицею і сиру. Загалом, сочевиця для схуднення є просто унікальним продуктом, так як існує маса рецептів, які дозволять вам насолодитися пишністю смакових якостей. Є також досить жорсткий варіант дієти, таким чином, сочевиця для схуднення використовується в єдиному варіанті - протягом дня їсти слід тільки сочевицю і пити зелений чай.

Ми запропонуємо вам кілька рецептів, використання яких дозволить вам зробити дієту нормованої і дуже корисною.

День перший

Коржі з сочевиці

Потрібно придбати 200 грам консервованої сочевиці, яйце, столову ложку цибулі, одну цибулину, 150 грам нежирного сиру, сіль, перець, кмин. З сочевиці робимо ніжне пюре і додаємо в нього яйце, борошно і дрібно нарізану цибулю. Робимо вісім коржів і викладаємо на протвень. Випікаємо протягом 20 хвилин при температурі 225 градусів. Можна приправити сіллю, перцем і кмином. Подаємо з зеленим салатів томатами та сиром.

День другий

Суп з сочевицею

Для приготування потрібно: 50 г цибулі-порею, 150 грам картоплі, пів літра бульйону, 100 г моркви, 200 грам чечевиці, 200 грам філе кролика, кмин, сметана, сіль і перець. Овочі нарізаємо кубиками, філе підсмажуємо нарізане кубиками і з усіх інгредієнтів готуємо суп. Перед закінченням приготування одну картоплину слід натерти на тертці і додаємо в суп. Подаємо зі сметаною.

День третій

Пюре з сочевицею

Для приготування потрібно: супові коріння - 200рамм, сто грам бульйону, вершкового масла - 20 г, 300 грам консервованої сочевиці, помідорів в маслі - 10 грам, два яйця і дві столові ложки рослинної олії.

У бульйоні відварюємо коріння, після чого робимо певну супову масу. Відкидаємо на сито, тиснемо, можна використовувати міксер. Підсмажуємо яйця і подаємо з пюре.

Четвертий день

Рис із сочевицею і томатним соусом

Буде потрібно: сто грам рису, часник і цибуля, рослинна олія, 500 грам консервованих томатів, сіль, цукор, сочевиця консервована. Відварюємо рис, обсмажуємо цибулю з часником. Після чого всі змішуємо і варимо протягом 15 хвилин.

П'ятий день

Картопляне пюре з сочевицею

Буде потрібно: сочевиця -200 грам, бульйон - 125 грам, картопляне пюре - 200 грам відварне м'ясо - 100 грам, половинка вареного яйця, вареного буряка 50 грам. Все змішуємо, отримуємо смачне пюре, подаємо з яйцем і маринованим огірком.

Шостий день

Суп із сочевиці

Продукти: сочевиця, копчена ковбаса, яблуко, грибний бульйон, сіль, перець.

Сьомий день

Фрикадельки з сочевиці

Продукти: Сочевиця, яйце, борошно, петрушка, цибулина, рослинне масло, печериці, біле ний, сметана, сіль і перець.

Протягом всієї дієти можна їсти овочі та фрукти в сирому вигляді.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .