Як вибрати хорошу пилочку для нігтів?

Як вибрати хорошу пилочку для нігтів?

Пилочка для нігтів з'явилася дуже давно. У королеви Франції пилочка була виготовлена з неї, і вона постійно хвалилася своїми доглянутими нігтиками. Після цього багато француженки захотіли мати гарні нігті і вдосконалили цей інструмент для більш зручного використання.

Сьогодні красиві і доглянуті нігті дуже важливі для жінки. Адже по нашому зовнішньому вигляді оточуючі можуть судити про нас. До того ж, жіночі ручки майже завжди на виду. І буде дуже ніяково, якщо нігті будуть неохайним. Можна постійно відвідувати салон краси і робити там манікюр, але ж на це не завжди є час. До того ж, зробити манікюр самостійно дуже просто. Для красивого манікюру у вашому арсеналі має бути кілька полотен. Про те, як вибрати хорошу пилочку для нігтів, ми розповімо в цій статті.

Відмінності пилочок для нігтів


Побачивши перед собою величезне розмаїття пилочок для нігтів, дівчина може розгубитися. Адже складно вибрати те, в чому не дуже добре розбираєшся. В першу чергу потрібно знати, що пилочки відрізняються за ступенем жорсткості. Твердість вимірюється в гриттах. Чим вище грітті, тим менше напилення у пилочки тим вона м'якша.

Пилочки з абразивністю від 100 до 180 грітті призначені для обробки штучних нігтів, так як для натуральних вони занадто жорсткі. Пилочки з абразивом від 180 до 240 грітті відмінно підходять для натуральних нігтів. Абразив від 240 до 500 грітті потрібен для шліфування, а понад 1000 грітті - для полірування нігтьової пластины.Пилочка у 80 грітті - найжорсткіша, 100 грітті - дуже жорстка, 120 грітті - жорстка, 180 грітті - середньої жорсткості, 220 грітті - середня, 320 грітті - більш м'яка і 400 грітті - м'яка.

Хороша пилка ні в якому разі не повинна кришитися, а також на ній не повинні залишатися сліди від нігтів. Перед покупкою краще всього перевірити пилку на міцність.

Пилочки відрізняються за абразивності, розміром, матеріалом, з якого вони виготовлені, а також за формою. Яка пилка найкраще підійде саме вам? На це питання можна відповісти тільки ви, адже потрібно виходити з індивідуальних особливостей будови нігтьової пластини і особистих переваг. Але врахуйте, що при обробленні пилкою край нігтя повинен легко сточуються, швидко і рівномірно.

Щоб зрозуміти, чи підходить для ваших нігтів пилка, після обробки нігтя потрібно провести по ньому пальцем. Якщо його поверхня шорстка і шорстка, то пилочка не підходить для ваших нігтів. Також варто звернути увагу на те, не відстають у вас нігті після пилочки? Це також явна ознака того, що пилочка не підходить.

У жіночій косметичці повинно бути мінімум дві пилочки для нігтів. Перша - для формування форми нігтя, а друга - для шліфування. Головне - не намагайтеся заощадити на хорошій пилочку для нігтів, так як постраждають ваші нігтики.

Різновиди пилочок для нігтів


Існує величезна різноманітність пилочок для нігтів.

Металеві пилочки


Такі пилочки грубозернисті і придатні вони лише для штучних акрилових ногтей.Керамические пилочки.

Такі пилочки використовують для того, щоб надати потрібну форму нігтям. Крім того, керамічна пилка добре підходить для того, щоб обробляти огрубілу шкіру навколо нігтьової пластини. Якщо у вас ослаблені нігті, то саме керамічна пилка - це те, що вам потрібно!

Пилочки на дерев'яній основі


Такі пилочки є найміцнішими з усіх тих, які продаються на сьогоднішній день. Під час роботи пилочка не вібрує в руках, однак вона менш гнучка, ніж інші пилочки. Щоб згладити ці недоліки, пилочки робляться напівкруглої форми, щоб було зручніше їх використовувати. Також варто відзначити, що пилочки на дерев'яній основі дуже вибагливі у догляді. Мити їх не можна, а зберігаються вони тільки в спеціальному чохлі.

Пилочки для полірування нігтів


Якщо ви хочете додати блиск і вирівняти нігтьову пластину, то вам потрібна саме така пилка для нігтів. Найчастіше продаються такі пилочки «4 в 1». Полірувальну пилку потрібно використовувати з великою обережністю, і не варто зловживати поліруванням.

Пилочки з наждачним крихтою або на поліуретановій основі


Такі пилочки на сьогоднішній день найпопулярніші у дівчат. По-перше, вони щадні для нігтів, а по-друге, вартість таких пилок зовсім невисока. Крім того, вони підходять як для натуральних, так і для штучних нігтів. Єдиний їх недолік в тому, що їх не можна мити під водою. Але для очищення можна використовувати суху зубну щітку. Також варто відзначити, що такі пилочки краще всього використовувати тільки для себе, так як вони не миються.

Корундові пилочки для нігтів


Зовні такі пилочки схожі на попередні, проте їх вартість вище. Такі пилочки дуже довговічні, тому й ціна вища.

Скляні пилочки для нігтів


Скляні пилочки для нігтів є професійними. Вони вважаються найкращими. Крім того, у них немає терміну придатності. Їх можна використовувати дуже довго, вони прості у догляді: їх можна мочити під водою і протирати дезінфікуючими засобами.

Скляна пилочка може бути грубозернистою і дрібнозернистою. Дрібнозернисті використовуються для шліфування нігтьової пластини і для вирівнювання поверхні нігтя. Така пилка підходить як для штучних, так і для натуральних нігтів. Після її використання нігті не розшаровуються і не ламаються. При догляді за штучними нігтями таку пилку під час роботи потрібно іноді змочувати. Ця пилка не боїться ні води, ні сольових розчинів, ні високих температур і навіть ультрафіолетових променів.

Зручною і якісною скляній пилочкою для нігтів є пилка «Зінгер». Вона володіє всіма перевагами скляних полотен, тому її дуже часто використовують в салонах.

Кришталеві пилочки для нігтів


Такі пилочки також вважаються найкращими. Але вони дорогі, тому варто при купівлі переконатися, що ви не купуєте підробку. Вартість пилочки буде залежати від її розміру і форми. Справжня кришталева пилка абсолютно безпечна для нігтів і для кутикул. Вона не травмує ніготь і після її використання не потрібно додатково обробляти ноги полірувальної пилкою.

Також цю пилку можна використовувати і для обробки кутикули і шкіри навколо нігтів. Після використання шкіра стає м'якою і гладкою. Вона підходить як для натуральних, так і для штучних нігтів. Але для штучних нігтів пилку треба змочувати у воді, щоб вона стала жорсткішою.

Пилку можна обробляти будь-якими способами. З нею нічого не станеться. Єдиний недолік пилочки в тому, що вона може випадково розбитися.

Алмазні пилочки для нігтів


Такі пилочки ідеально підходять для шліфування нігтьової пластини. Також вона добре підійде для твердих і неламких нігтів. Алмазні пилочки мають тривалий термін служби.


Пилочки з ефектом запаювання


Такі пилочки рекомендується використовувати для слабких і кінчиків нігтів. Ця пилка дуже рівно підпилює ніготь, як би підрізає його і створює при цьому ідеальний, гладкий і блискучий зріз.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .