Модний гороскоп для кожного знаку Зодіака

Модний гороскоп для кожного знаку Зодіака

Вибираючи свій особливий стиль, потрібно виходити з того, що притаманне тому чи іншому астрологічним знаком: Близнюки - відомі модниці, Леви - сексі, Діви - сама елегантність.... "Модний гороскоп" - про це...

Овен (21 березня - 20 квітня)


Модний гороскоп для Овена
Рішуча, енергійна, вільна і невимушена - це ти! В своєму образі ти вибираєш ексклюзивні і легко поєднувані речі. Втрачати кожного ранку дві години на збори? Ні за що! Овни обожнюють форми, що підкреслюють фігуру: облягаючий трикотаж, футболки, пояси... Романтичний стиль, трояндочки і витребеньки - це не твій антураж.

Овни люблять бути в авангарді моди, так як є природними лідерами. Ти любиш ходити по магазинах! Особливу увагу ти приділяєш аксесуарів. Якщо ти причепурилася, у тебе є цілком певна мета: справити враження, привернути увагу. І Овнам це добре вдається!

Твої кольори: Червоний, коричневий, чорний, охра, золоте.

Твої переваги: чоботи, велика сумка і зухвалий взгляд.

Телец (21 квітня - 20 травня)


Модний гороскоп для Тельця
Телець - справжня жінка, трохи лукава і талановита. У тебе є талант привертати увагу своїми нарядами, вибираючи комфорт і розкіш. Характерні риси Тільця. Один з найбільш чуттєвих і чутливих знаків. І в гардеробі Тельцю необхідні «ніжні» речі. Такі, наприклад, як кашеміровий светр, оксамитове плаття або шовковий домашній халат. Як правило, представниці цього знака подобаються прості речі, але обов'язково відмінної якості і з родзинкою.

Тельцям подобаються речі, які не виходять з моди і які можна комбінувати між собою. Основний акцент не на ексклюзивність, а знову-таки на якість. Телець тонко відчуває матеріал, тому призначення одягу визначається перш за матеріалом, з якого вона пошита.

Фасони носить прості, але з виразними деталями, наприклад великий або оригінальний комір, накладна кишеня, аплікація або вишивка і тд і тп родзинки. Але в теж час дрібні деталі, волани і мережива здаються Тельцю не цікавими. З аксесуарів віддає перевагу різним нашийною пов ' : шарфи, краватки, комірці.

Рекомендовані кольори модного гороскоп для Тельця. Пастельні тони, рожевий і блакитний. Час від часу слід балувати себе соковитими кольорами.

Астрорекомендація модного гороскопу для Тельця. Зірки радять, по можливості, відмовитися від ультрамодних речей «на один сезон». Викидати гроші на вітер - це не ваше! Гардероб збирайте з розрахунку, що всі його елементи прослужать кілька років. Не варто купувати дешеві речі, вони швидко втратять свій зовнішній вигляд, що загрожує новими витратами.

Найбільш підходящий Тельцю стиль а-ля офісний. Але не суворий. У такому вбранні ви будете відчувати себе комфортно і модно.

Твоє життєве кредо: гармонійна краса без показухи.

Стиль Тельця: хвилясті сукні, напівпрозорі тканини і декольте.

Твої кольори: Рожевий і всі його відтінки від лосося до персика, а також квіткові та рослинні мотиви, такі як зелений, каштановий, бірюзовий.

Твої переваги: короткі сукні, фігурні вирізи, милі жіночі деталі (аксесуари, прикраси, зачіска...) і імідж, що з'єднує всю цю красу. 

Близнюки (21 травня - 20 червня)


Модний гороскоп для Близнюків
Близнюки завжди виглядають юними і свіжими, віддаючи перевагу молодіжному стилю. Чи легко ти слідуєш за модою і не губишся в нових тенденціях! У представниць цього знака самий великий гардероб з усіх знаків. Для тебе не настільки важлива вартість нарядів, скільки можливість постійно їх міняти.

Близнюки віддають перевагу жіночним і сучасним суконь, і в той же час їм вдається одягатися практично, не залишившись зовсім на мілини. Тільки тобі вдається знайти в купі одягу на розпродажі дійсно чудові екземпляри. У прикрасах Близнюки віддають перевагу стриманість і витонченість, в протилежність цьому вони люблять гру з квітами, будучи королевою контрастних поєднань, які ретельно продумані. Твої міні-спідниці, ошатні джинси і стиль сексі викликають захоплення і заздрість подруг.

Твої кольори: холодні - блакитний, бірюзовий, зелений і сріблястий.

Твої переваги: шийні хустки, сумка через плече, щоб мати вільні руки. 

Рак (21 червня - 22 липня)


Модний гороскоп для Рака
Ти - жінка-таємниця: принадна, емоційна і вразлива. Твій девіз: елегантність і зручність. І ти використовуєш його на практиці кожен день! Тобі подобаються різні стилі: від спортивного - джинси + кросівки (але гарні кросівки і ультрамодні джинси), до шикарного одягу з кашеміру та шовку.

Для того, щоб стати королевою ночі, одягни майорить сукня з шифону або мусліну, яке зачаровує, дозволяючи побачити лінії твоєї чудової фігури. Твої аксесуари вишукані і романтичні: прикраси з перламутру, платини, срібла і золота; камені - перли, смарагд і місячний камінь; м'які шарфи; мереживну білизну; атласні туфлі.

Твої кольори: Контрастні поєднання чорного і білого. Пастельні тони: сірий, беж, мальва. І звичайно всі відтінки синього і зеленого.

Твої переваги: комфортні штани, елегантні сукні та туфлі високої якості, ніжний атласний шарфик і рукавички, коли стає свіжо! 

Лев (23 липня - 22 серпня)


Модний гороскоп для Лева
Ти сама ставиш моду, від природи володіючи вмінням виглядати шикарно. Аристократизм у тебе в крові! Часто ти не можеш зупинитися, купуючи нові речі і ніколи не шкодуєш грошей на якість. Розкішні тканини, хутра, шкіра: ти хочеш завжди тільки найкраще!

Класика - це найкращий напрямок для Лева. Ти - прихильниця високої моди, бездоганних форм і жіночих костюмів. Але, в більшості випадків, ти не кажеш "ні" повітряним суконь. Леви не люблять дешеву біжутерію: тільки справжні твори мистецтва гідні їх. Розкішні аксесуари - твоя пристрасть, і ти часто коллекционуєш сумки і прикраси.

Твої кольори: Теплі тони: золотий, всі відтінки червоного, апельсиновий і жовтий кольори.

Твої переваги: сукні та костюми, довжиною до коліна, екстра-довгі штани аля Кетрін Хепберн (Katherine Hepburn). 

Діва (23 серпня - 22 вересня)


Модний гороскоп для Діви
Твоє золоте правило стилю - елегантна стриманість. Діви ніколи не прагнуть виставити на показ лейбли або похвалитися престижністю бренду. 

Характерні риси Діви. Впевнена в собі, стримана і естетична Діва з особливою ретельністю підходить до формування свого образу. Намагається бути ідеальною навіть у дрібницях. Володіє досконалим смаком. Як правило, в її гардеробі універсальні і практичні моделі, придатні на всі випадки життя. Там немає спонтанних одежинок, як і немає непотрібних речей. Особливу увагу приділяє якості матеріалу і якості обробки виробу. Люблять різноманітні складочки, защипчеки, рюшки, плісировку.

В умінні комбінувати речі ніхто не зрівняється з Дівою. Маючи невеликий гардероб, вона складає безліч ансамблів і завжди виглядає по-новому. Вбрання відрізняються скромністю, але в той же час елегантністю. Діву складно побачити в зухвалій або відвертому вбранні.

Аксесуари воліє не великі та універсальні. Серед Дів багато любительок парасольок.

Рекомендовані кольори модного гороскоп для Діви. Йдуть практично всі кольори, але найкомфортніше в непомітних сірих, пісочних, синьо-зелених і коричневих відтінках.

Астрорекомендації модного гороскопу для Діви. Стильний гороскоп рекомендує Діві для гармонійного образу використовувати природні тони в макіяжі та в кольорі волосся. Відмовтеся від занадто інтенсивних (червоних, помаранчевих відтінків, як у фарбуванні волосся, так і при виборі помади.

В одязі спробуйте «пограти» з модними в новому сезоні принтами: кліткою, смужкою, дрібним горошком.

Твої кольори: Чорний, білий, темно-синій, всі відтінки червоного, рожевого і апельсиновий кольору.

Твої переваги: довгі і легкі літні сукні з кардіганом, ділові костюми, сандалі в грецькому стилі, класичні туфлі. 

Терези (23 вересня - 22 жовтня)


Модний гороскоп для Терезів
Ти любиш красу. Завжди бездоганна зачіска, макіяж і гардероб покликані створювати необхідний образ для будь-якої події, навіть просто, щоб лягти спати! Ти не раба моди і віддаєш перевагу створювати свої тенденції. В твоєму стилі все продумано до дрібниць, щоб створити гармонійний образ, і ти вмієш знаходити баланс між формами і кольорами, між сексуальністю і шиком!

Терезам подобається одяг, повторює вигини тіла, хвилясті і напівпрозорі тканини, волани та корсажі. Для створення спокусливого образу, Терезам досить відкрити ноги або декольте. Ти знаєш, як вибрати сексуальні деталі, щоб твій стиль завжди був бездоганним. Ніхто ніколи не побачить тебе в забрудненої або втратила форму одягу, ти віддаси перевагу залишитися вдома, ніж вийти в неохайному вигляді.

Твої кольори: Синій, блакитний, бірюзовий, рожевий і приглушений червоний.

Твої переваги: плісировані тканини, драпірування, жакети з незвичайними деталями (рукава з буфами, ліхтарик...), витончені прикраси. 

Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада)


Модний гороскоп для Скорпіона
Скорпіон - це жінка "вамп", чуттєва і провокаційна, але ніколи не переходить межу, щоб виглядати вульгарно. Ти можеш абсолютно радикально змінити свій стиль, але завжди залишишся яскравою індивідуальністю.

Твої союзники: м'які тканини, шкіра і атлас, різноманітні сексуальні розрізи. Скорпіони не люблять оборочок, воланів і інших витребеньок. Воліють майки і топи. На ногах чоботи або туфлі на підборах. Сміливість не лякає тебе, ти любиш новизну і оригінальність! У тебе яскраві і блискучі прикраси, часто з окультною символікою, і ти не проти красивою татуювання.

Твої кольори: Інтенсивні, контрастні поєднання чорного кольору з червоним і білим. Золотий і вишневий кольори.

Твої переваги: стрункість, чоботи, каптани, короткі сукні, масивні персні з темним камінням. 

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)


Модний гороскоп для Стрільця
Богиня! Твій образ і твій світ просто створені, щоб привертати увагу. Прихильниця кольору, який ти використовуєш сміливо й талановито, у своїй манері одягатися. Тебе приваблює стиль бароко!

В одязі ти любиш поєднання тканин: шовк, велюр, парча з золота і срібла. Стрільцям підійдуть етнічні мотиви, африканські чи індійські наряди. Ти вибираєш незвичайні прикраси, часто несуть у собі духовний зміст, які підкреслюють твою індивідуальність. Пончо - не твій стиль, але ти любиш закутатися в шарф, вибираєш просторі пальто і куртки. Ти завжди залишаєшся елегантною і помірною.

Твої кольори: Індиго, апельсиновий, пурпурний червоний - усі фарби східного натхнення. А також всі відтінки блакитного і синього кольорів. І, звичайно, золотий.

Твої переваги: льон, великі сумки; золоті, дерев'яні і перламутрові браслети, самоцвіти. 

Козеріг (22 грудня - 20 січня)


Модний гороскоп для Козерога
Бути шикарною, ось твій девіз! Тобі подобаються класичні елегантні наряди. Козерога не можна віднести до "жертв моди", ти не робиш вміння одягатися культу. У тебе є вроджене відчуття гармонії та уміння підкреслювати свої переваги. Козерога можна зарахувати до прихильницям класичного і, в той же час, сексуального стилю.

Основу твого гардероба становить вічно модна класика, а в іншому ти покладаєшся на інтуїцію. Крім того, Козероги мають невелику слабкість до вінтажу. Ти схильна до мінімалізму і якщо що-то вибираєш, то волієш незвичайні прикраси з срібла і золота, але це повинна бути дійсно гідна тебе річ.

Твої кольори: Чорний, сірий, бежевий, а також темно-синій і зелений.

Твої переваги: Красиві годинник, туфлі з каблуком і квадратним носом, старовинні прикраси, темні дорогоцінне каміння, спідниця-міді.

Водолій (21 січня - 19 лютого)


Модний гороскоп для Водолія
Щоб ти не одягла, навколишні знають, що це нова тенденція! Ти маєш природне чуття на моду. В протилежність дівчатам, божевільним на моді, ти створюєш свої напрямки, завдяки гарному смаку і инстинкту.Ты обожнюєш все, що не є банальним і можеш нескінченно блукати по магазинах у пошуках деталей одягу, необхідних для намальованого уявою образу.

Уникай занадто глибоких розрізів, завдяки яким ти відчуваєш себе скуто. Ти обожнюєш м'які хвилясті вбрання, але все ж віддаєш перевагу стилю Casual і завжди вибираєш незвичайні деталі, які відрізняють тебе від інших. Тобі також підходять елементи чоловічого одягу, які роблять твій образ неповторним і підкреслюють твою жіночність. При виборі аксесуарів ти залишаєшся прихильницею екстравагантних, блискучих, срібних прикрас, а також маєш слабкість до коштовних каменів.

Твої кольори: бузковий, фіолетовий, темно-синій, бузковий, чорний, білий.

Твої переваги: блузки, пуловери з глибоким вирізом V-подібної форми, одяг із шкіри та фамільні прикраси. 

Риби (19 лютого - 20 березня)


Модний гороскоп для Риб
Чарівна, мрійлива і яскрава, ти приваблюєш погляди оточуючих, не докладаючи жодних зусиль! Тобі подобається облягаючий одяг і вирізи, але Риби настільки природні, що ніколи не бувають вульгарні.

Ти прихильниця ніжних матеріалів, таких як атлас, велюр і ламі (тканина з люрексом). Щоб зробити свій образ ще більш жіночним і романтичним, ти облачаешься в облягаючий одяг, часто з глибоким декольте, а також любиш носити босоніжки на шпильке.Часто ти вибираєш речі, виходячи з своїх сентиментальних спогадів, тому запросто можеш віддати перевагу скромна прикраса дорогому. Щоб надати своєму вигляду сяйво, Риби використовують сережки та намиста з срібла або перлів.

Твої кольори: всі відтінки синього, бузкового, фіолетового, зеленого. М'які і фарби, що світяться.

Твої переваги: Сріблясті або строкаті сумки та взуття. Фамільні гравюри. Широкі джинси, поєднувані з ошатними топами.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .