Гороскоп на лютий 2014 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на лютий 2014 року для всіх знаків Зодіаку

Лютий - перший місяць року Коня, згідно з Китайським календарем. Традиційно, цей місяць є основоположним у всіх починаннях нового року. Тому в лютому варто приділити особливу увагу тому, що говорять зірки. Наш гороскоп розроблений спеціально для представниць прекрасної половини людства і допоможе зорієнтувати своє особисте життя в цьому місяці.

Овен


З 1 по 9 лютого. В цілому все складатиметься добре, проте можуть відбуватися події, які змінять вас і ваші уявлення про життєві пріоритети. З-за напружених аспектів між планетами у вашій парі можуть виникнути сумніви, ревнощі, нав'язливі думки, від яких не так просто звільнитися. Не варто надавати цьому тимчасовому явища надмірне значення.

З 10 по 19 лютого. З 10 по 15 лютого любов принесе розчарування, а надмірна прискіпливість може спровокувати розрив. В усталених подружніх відносинах, навпаки, очікується потепління, припинення тертя. З 12 по 17 лютого ви зможете легко залучати до себе увагу, виробляти приємне враження на оточуючих.

З 21 по 30 лютого. У вашому житті настав період везіння, і ви обов'язково відчуєте з 26 по 28 лютого. Може здійснитися заповітна мрія. Протягом цієї декади ви будете багато спілкуватися з близькими за духом людьми, це стане основною її відмінністю.

Телець


З 1 по 9 лютого. Зросте ваша соціальна активність. А вміння зосередитися на головному допоможе ефективно вкладати свої сили. У романтичних стосунках вам потрібно більше особистого простору. Тому будь-які зазіхання на вашу свободу і спроби контролювати викличуть бурхливий протест, а з 6 лютого - і відчуження.

З 10 по 19 лютого. Нарешті вам посміхнеться удача, і ви зумієте реалізувати проекти, над якими давно роздумуєте. Саме час упорядкувати свій внутрішній світ. Знайти рівновагу буде легше в домашній атмосфері, тому постарайтеся всюди привносити дещицю затишку. Значно розшириться коло знайомих, що обіцяє вигідну співпрацю.

З 20 по 28 лютого. Ваша привабливість стане дієвим зброєю, але над образом і стилем необхідно добре попрацювати. Удача і щасливий збіг обставин подарували вам виконання бажань, однак виникають перешкоди і відстрочки зажадають терпіння. З 22 по 26 лютого на вас зійде натхнення, скористайтеся моментом, щоб спланувати майбутнє.

Близнюки


З 1 по 9 лютого. Значно зросте ваша пристрасність, але вам потрібно навчитися гармонійно її проявляти, прислухатися до настрою свого коханого. Будьте терпимішими один до одного. Для нових знайомств зараз не час. Через протистояння Венери і Юпітера можуть виникати небезпечні ситуації.

З 10 по 19 лютого. Це час найвищого натхнення, що дозволяє вам реалізувати все задумане. Успіх також буде супроводжувати вам в поїздках, придбання знань, пошуку наставника, в конкурсах і спорті. Ваша товариськість зробить участь в колективних проектах надзвичайно плідним. З 20 по 28 лютого. Під впливом Меркурія ви станете справжньою душею компанії, але з 23 по 27 лютого багато сил може йти на нормалізацію самопочуття. Довіряйте своїй інтуїції як у турботі про здоров'я, так і у спілкуванні з людьми, уникайте зайвої довірливості.

Рак


З 1 по 9 лютого. Ви відчуєте потребу контролювати думки і бажання обранця і навіть панувати над ним. Це загрожує викликати бурю протесту, тому краще висловлювати свої претензії в жартівливій формі.

З 10 по 19 лютого. Шукайте компроміси, оскільки втрати від розбіжності можуть бути не тільки моральні, але й матеріальні. Від миру і гармонії в парі залежить ситуація і успіх у діловій сфері. Заради коханого доведеться чимось пожертвувати. Можливо, змінити стиль, поведінку або надати матеріальну підтримку для реалізації його ідеї.

З 20 по 28 лютого. В цей час причиною розбіжностей в парі може стати нерозумна трата грошей на азартні, авантюрні розваги і дорогу біжутерію. Невпевненість у собі вашого партнера може народжувати причіпки, ревнощі і спроби втопити проблеми в алкоголі. Допоможе тільки задушевна бесіда і ваша готовність зрозуміти, що рухає милим.

Лев


З 1 по 9 лютого. Флірт на роботі небажаний з-за тих неприємностей, які він може викликати. Взагалі поверхневе спілкування в цей період не дуже бажано, бо загрожує обманами.

З 10 по 19 лютого. У поїздках, навчанні, роботі з інформацією, творчих і професійних дерзаниях, у питаннях розширення кола своїх інтересів успіх принесе вам Сонце і Марс. Переговори та укладання угод будуть вдаватися легше, хоча пильність втрачати не варто.

З 20 по 28 лютого. Серцеві прихильності цього періоду характеризуються взаєморозумінням, душевністю, турботою один про одного. Господарські питання або втручання старших родичів можуть внести у відносини якийсь дисонанс з 21 по 25 лютого. Проте аспект Сонця до Урану з 26 по 28 лютого розжене всі хмари. Від вас потрібно тільки включити своє левине великодушність, уміння прощати й уступати.

Діва


З 1 по 9 лютого. Намагайтеся уникати двозначних ситуацій і попереджати свого коханого, якщо вам доведеться проводити час окремо.

З 10 по 19 лютого. Намагайтеся бути гнучкою і м'якою в спілкуванні з представниками протилежної статі. Завдяки обов'язковості і відповідальності у вашому житті може з'явитися людина старша за вас і з серйозними намірами.

З 20 по 28 лютого. Самотні дами в період з 23 по 25 лютого можуть познайомитися з цікавою людиною. Зустріч може відбутися у місці, пов'язаному з навчанням, презентаціями. Намагайтеся в ці дні частіше відволікатися від повсякденних турбот і дивитися на людей, на світ широко відкритими очима.

Терези


З 1 по 9 лютого. Ви визначитеся з власними бажаннями. Домашні негаразди і фінансові питання можуть вплинути на відносини з коханим. Взаєморозуміння сприятиме відверта розмова по душах.

З 10 по 19 лютого. Новий погляд на буденні явища допоможе вам вельми доречно проявити свою господарність і діловитість. Активність приємних подій у серцевому сфері зросте: знайомства, побачення, закоханості, примирення.

З 20 по 28 лютого. Очікується багато різнопланових, але приємних подій в особистому житті. З 21 по 27 лютого ви з легкістю будете залучати до себе увагу і подавати себе у вигідному світлі.

Скорпіон


З 1 по 9 лютого. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, не варто нав'язувати свій світогляд, контролювати і управляти, безвідповідально ставитися до грошей. Намагайтеся частіше прислухатися до партнера.

З 10 по 19 лютого. Будьте гнучкою, постарайтеся володіти собою, приймайте рішення виважено. Це допоможе уникнути багатьох неприємних моментів у спілкуванні з важливими для вас людьми.

З 20 по 28 лютого. Очікується багато різнопланових, але приємних подій в особистому житті. З 21 по 27 лютого ви з легкістю будете залучати до себе увагу і подавати себе у вигідному світлі.

Стрілець


З 1 по 9 лютого. Через опозиції Юпітера з Плутоном ваша конфліктність, схильність до агресивних випадів може контрастувати з зовнішнім милостивим враженням, яке ви будете справляти на оточуючих. На вашому поведінці може сильно позначатися погане самопочуття.

З 10 по 19 лютого. Вам може бути складно контролювати себе і свої імпульсивні пориви. Далекі вояжі або компанії людей здалеку принесуть удачу у флірті.

З 20 по 28 лютого. Очікується інтенсивне спілкування, нові знайомства. Свій відбиток на ваш настрій накладе і легке стан закоханості, передчуття дива.

Козеріг


З 1 по 9 лютого. З'єднання Венери з Плутоном буде надавати щасливі можливості, здатні багато в чому змінити вас і ваше життя. Але чи захочете ви цим скористатися - залежить від вас.

З 10 по 19 лютого. Матеріальні питання будуть вас хвилювати більше, ніж зазвичай. Уникайте нещирості і маніпуляцій у спілкуванні з важливими для вас людьми. Не дозволяйте так чинити і з собою.

З 20 по 28 лютого. Швидше за все, ваша персона опиниться в центрі уваги, але для цього вам доведеться також і попрацювати. Нові знайомства дозволять, крім приємного спілкування, відкрити в візаві цікаві для вас якості.

Водолій


З 1 по 9 лютого. Ви можете відчути внутрішню потребу в бунті. конфлікт з авторитетними особистостями, у боротьбі з усталеними правилами. Обов'язки, накладені узами шлюбу, можуть стати в тягар. Якщо ви зважитеся на ризиковану поїздку, вона складеться вдало.

З 10 по 19 лютого. Марс буде сприяти починанням, самореалізації. З 10 по 16 січня на вас можуть чекати серйозні випробування у відносинах з партнером. Ці дні також неблаголриятны для вирішення питань шлюбу.

З 20 по 28 лютого. Ваша привабливість, упевненість у собі та ініціативність зроблять вас популярною. Уран значно розширить коло контактів, налагодження взаєморозуміння у стосунках, допоможе справлятися з великою кількістю справ, знаходити хитромудрі способи для вирішення проблем.

Риби


З 1 по 9 лютого. Ваша пристрасність буде прориватися назовні. З 3 лютого дозвольте собі бути темпераментної і надзвичайною жінкою-вамп. З 5 по 7 лютого постійні зміни настрої та примхи можуть порушити ваш внутрішній спокій і зіпсувати стосунків у парі.

З 10 по 19 лютого. 10-12 лютого впертість, бажання довести свою правоту можуть нашкодити в близьких відносинах, але допомогти в самореалізації. Творчість і натхнення 14-16 лютого допоможуть внести різноманітність у традиційні побачення.

З 20 по 28 лютого. Ваша внутрішня гармонія, впевненість та оптимізм будуть притягувати до вас протилежну стать. У ці дні буде легко встановлювати контакти з оточуючими, досягати взаєморозуміння з улюбленими людьми.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .