Як зберегти відносини з коханим?

Як зберегти відносини з коханим?

Два погляди, які спрямовані один на одного, два серця, що б'ються в унісон, двоє закоханих, яким не страшні ніякі негаразди, у них любов одна на двох... Але часом трапляється так, що двоє, які один для одного були найбільш близькими і рідними людьми, раптом стають абсолютно чужими. Чому ж так трапляється?


Чому любов іде, і почуття згасають, ніби їх і зовсім не було? А найголовніше - як зберегти відносини в такій ситуації?

Одна з причин, чому згасають почуття, це побутові проблеми. І насправді протягом цукерково-букетного періоду відносин кожний з партнерів прагне показати себе з кращого боку: вони більш терплячі, поступливі по відношенню один до одного, і кожен день для них свято. Коли ж люди починають жити разом, все, як правило, починає стрімко змінюватися.

З очей починає поступово спадати рожева пелена, і виповзають назовні всі негативні риси характеру партнера, з якими другий ніяк не хоче миритися. І далі все йде по відомій програмі: скандали, сварки і розлучення. Причина ж в результаті звучить як «не зійшлися характерами».

Запас терпіння


Ну а по суті то як: не зійшлися або ж просто не захотіли спробувати зійтися? Дійсно, процес притирання у дорослих людей є дуже складним і важким, тому варто запастися мудрістю і терпінням. Якщо у вас все вийде, то любов з роками буде тільки міцніти, а не згасати.

Друга причина полягає також у відмінності, але вже інтересів. Часто можна зустріти пари, які начебто і за характером одне одному підходять, але все одно немає гармонії в стосунках. По відношенню один до одного вони дбайливі, лагідні й добрі, але все це занадто нудотно-солодко, адже у відносинах не вистачає такої перчинки. Ситуація погіршується ще й тим, що у дівчини і хлопця абсолютно різні інтереси.

Він, наприклад, любитель екстриму, а вона навпаки - закореніла домувальниця, вона відкрита і товариська, а він похмурий і мовчазний і т.д. Як же такі різні люди опинилися разом? Причина тут та ж, що і в першому випадку. Справа в тому, що в пошуках любові використовуються всі засоби. Спочатку люди з усіх сил прагнули сподобатися одне одному, а тепер вони просто розслабилися.

Ще одна причина згасання почуттів полягає в ревнощів, яка вбиває любов. З ревнивцем дуже складно бути разом, причому не тільки морально, але і фізично. У такій ситуації виникає почуття тюремного ув'язнення в обіймах коханої людини.

Любов і час


Другий партнер при цьому втрачає свою самостійність, стаючи залежним від настрою першого. Любов через певний час проходить, і залишається дратівливість, втома від відносин і навіть ненависть.

Ще одна причина згасання любові полягає, як не дивно, в якійсь данини моді. На жаль, сьогодні вже не популярні тривалі відносини і шлюб. Цим можуть похвалитися хіба що наші батьки, які живуть один з одним душа в душу вже протягом багатьох десятків років. Сьогодні вже не вважається, що шлюб - це виключно один раз на все життя.

А вся справа в тому, що молоді люди не бажають добре один одного впізнавати, перш ніж прийняти таке важливе в життя рішення, як заміжжя, що тепер для них є більше способом довести власну самостійність і незалежність.

Ну а з цієї причини вже витікають і всі перераховані раніше. Так може в такому серйозному вирішенні вибору своєї другої половинки на все життя все-таки не варто гнатися за модою? Може, варто серйозніше підійти до цього вибору і не покладатися на випадок? Можливо, тоді любов ніколи не згасне, і буде жити вічно, ну або хоча б дуже довго?

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .