Новорічний макіяж 2014

Новорічний макіяж 2014

Кожна красуня знає, що новорічний макіяж - це невід'ємна частина неповторного новорічного образу. У нашій статті ми хочемо розповісти про те, як зробити новорічний макіяж в домашніх умовах, не вдаючись до допомоги візажистів. Адже в принципі, зробити макіяж на новий рік не так вже й складно, якщо трохи потренуватися перед святом. У статті ми запропонуємо кілька варіантів новорічного макіяжу на рік Коня. Напередодні нового року дівчата і жінки шукають свій неповторний святковий образ. 


Новорічний макіяж для власниць зимового типу зовнішності

Новорічний макіяж для власниць зимового типу зовнішності

Для створення бездоганного новорічного макіяжу для дівчини зимового типу - білошкірої, чорноволоса з зеленими або сіро-зеленими очима, можна звернутися до холодній колірній гамі синіх, сірих, рожевих відтінків тіней, роблячи акцент на очі. Використання цих відтінків відповідає модним тенденціям цього сезону, і ідеально підходять дівчатам цього типу. Рум'яна і помада або блиск відповідно підбираються теж в стриманих холодних тонах.

Перш, ніж почати нанесення макіяжу на новий рік, ретельно готується шкіра - очищається за допомогою спеціального косметичного мила, пінки або гелю, протирається зволожуючим тоніком і наноситься зволожуючий або живильний крем. Тільки в цьому випадку тональний крем або пудра ідеально гладко лягає на шкіру і тримається протягом тривалого часу, що дуже важливо в новорічному макіяжі, адже свято продовжиться до ранку. Основа під макіяж на новий 2014 рік, підбираються під тон і тип шкіри. На повіки можна накладати ту ж основу, що і на все обличчя або використовувати спеціальну основу під тіні. Щоб приховати дрібні недоліки, які можуть зіпсувати новорічний макіяж, вдаються до допомоги коректорів для шкіри.

При необхідності робиться корекція брів. Брови можна підфарбувати олівцем або тінями антрацитового кольору.

Як зробити новорічний макіяж в домашніх умовах зимових дівчатам?


Новорічний макіяж очей починають з прозорих світлих матових тіней, які накладаються на всі верхнє і ніжніше повіки, включаючи область під бровами. На внутрішні куточки очей накладаються ніжні прозорі рожево-лавандові тіні. На середину верхнього століття і на всі нижнє, по лінії росту вій, лягають сріблясті перламутрові тіні. На зовнішні куточки верхнього і нижнього століття наносяться тіні кольору індиго. Після цього тіні лягають, і очі підкреслюються чорним або антрацитовым олівцем. Можна повністю обвести очі або вивести стрілки від середини верхнього і нижнього століття. Вії густо фарбуються чорною тушшю.

Помада або блиск цього новорічного макіяжу, підбирається з рожевої гами. Можна скомбінувати їх - спочатку нанести помаду ніжно-рожевого кольору, а потім покрити блиском тілесного або рожево-лососевою відтінку. Рум'яна в макіяжі на новий рік, беруться в тон помади - ніжно-рожевого відтінку, краще матові. Заключний етап - нанесення світлої компактної пудри, яка надає шкірі матовості.

Цей новорічний макіяж 2014 відмінно підійде до сірому, синьому, білому або чорному поряд.

Новорічний макіяж 2014 для дівчини весняного типу

Новорічний макіяж 2014 для дівчини весняного типу

Для дівчини весняного типу, з ніжно-золотистою шкірою з теплим персиковим відтінком, зі світлими, солом'яними або лляними волоссям і світлими блакитними очима, в новорічному макіяжі 2014, бажано використовувати теплі відтінки. Так, як природний макіяж зараз в тренді, можна звернутися до пастельним, стриманих відтінків тіней і рум'ян, зробивши акцент на губах.

Як і при створенні попереднього способу, спочатку готується шкіра. Якщо шкіра сама по собі досить рівна і гладка, тональну основу можна не використовувати взагалі, замінивши її компактної або розсипчастою пудрою. Якщо хочеться досягти ефекту матовості, краще використовувати компактну пудру, якщо ж бархатистості - розсипчасту.

Брови, при бажанні, можна злегка підфарбувати світло-коричневим олівцем або тінями.

Для новорічного макіяжу очей будуть використовуватися пастель, карамель і молочний шоколад. Внутрішні куточки очей фарбуються прозорими тінями відтінку карамель, під брову кладеться матова пастель. В якості середнього тону береться молочний шоколад, який відразу після нанесення ретельно розтушовують. Цей же відтінок накладається на зовнішній куточок верхнього століття мокрим пензликом. Завдяки чому гущі лягає і виглядає темніше і насиченішим. Тіні відтінку карамель перемішуються з молочним шоколадом і наноситься по лінії росту вій на нижню повіку. Воно ж підводиться світло-коричневим кайалом. Верхню повіку повністю підкреслюється тоненьким штрихом коричневого олівця. Наноситься На вії темно-коричневу туш.

Щоки і вилиці підкреслюються комбінацією відтінку рум'ян «кава з молоком» та персиково-рожевим.

Акцент у новорічному макіяжі 2014 для весняного типу - на губах, він робиться з допомогою коралово-рожевого матовою помади. Її можна використовувати як олівцем, так і без нього. Якщо це, все ж, варіант новорічного макіяжу з олівцем, то після його нанесення, контур ретельно розтушовують, і тільки після цього наноситься помада.

Шкіра покривається розсипчастою пудрою відповідного ніжного бежево-рожевого відтінку.

До такого макіяжу підійде практично будь-який наряд в теплих тонах, а також білий або чорний.

Макіяж на новий 2014 рік для дівчат з типом зовнішності "літо"

Макіяж на новий 2014 рік для дівчат з типом зовнішності "літо"

Після очищення і зволоження шкіри, а також нанесення тональної основи, при необхідності коректуються і підфарбовуються брови, при цьому використовується сірий олівець або тіні такого ж кольору. Для макіяжу очей в макіяжі на рік Коня, використовуються приглушені прохолодні тони перлинних, зеленіх, синіх, сірих і бузкових відтінків. У внутрішній куточок ока наносяться прозорі перламутрові тіні. На середину рухомого століття і на нижні повіки вздовж росту вій, лягають ніжні перламутрові бузково-рожеві тіні-хамелеони. А на зовнішні куточки верхнього і нижнього століття накладаються сріблясті перламутрові тіні. За допомогою густих антрацитових тіней промальовується витончена стрілка від середини століття, яка м'яко розтушовують. Туш краще використовувати сіру.

На щоки наносяться ніжно-рожеві матові рум'яна. А вилиці підкреслюються біло-рожевим перламутром.

Помада підбирається максимально наближена до натурального кольору губ, але на пару тонів темніше. Краще наносити її разом з олівцем. На середину губ накладається прозорий блиск - це надає їм об'єму.

Обличчя покривається матовою світлою пудрою.

Якщо зупинити свій вибір на варіанті, де акцент робиться на очах, тоді помада береться в тон губ або ж замість помади вибирається прозорий ніжно-рожевий блиск. А стрілки на очах у цьому випадку малюються більш активно зверху і знизу очі, і на вії наноситься чорна туш.

Цей новорічний макіяж на 2014 рік, виграшно виглядатиме з сукнею приглушеного сливового, сірого, синього, ніжно-блакитного, ніжно-рожевого, фіалкового, перлового кольору. Але якщо дівчина вибере наряд більш активного бузкового, червоного, блакитного, бірюзового кольору цей макіяж на новий рік не буде виглядати гармонійно. До такого вбрання можна запропонувати більш яскраві відтінки тіней і помади.

Яскравий макіяж для літніх дівчат


Брови все так само підфарбовують сірим олівцем або тінями. На внутрішній куточок ока накладають матові прозорі тіні холодного відтінку. На середину століття наносять прозору перламутрову блакить. Нижні століття підводять сріблястими тінями, зсередини підфарбовують його блакитним кайалом і припудрюють світлими перламутровими тінями. Зовнішні куточка верхнього і нижнього століття виділяють антрацитовими тінями, піднімаючи їх у напрямку до скронь. Підфарбовують вії чорною тушшю. Лілова або вишнева помада буде ефектно виглядати в цьому макіяжі, акцентуючи увагу на губах.

В тон помаді підбираються рум'яна, і шкіра покривається пудрою.

Макіяж на новий 2014 рік для осінніх дівчат

Макіяж на новий 2014 рік для осінніх дівчат

Новорічний макіяж для дівчини зі світло-карими очима, каштановим волоссям і смаглявою шкірою - дівчата осіннього типу, можна створити на основі коричневих і зелених відтінків.

Колір брів повинен бути на тон або пів тони світліше волосся.

Як зробити новорічний макіяж в домашніх умовах дівчатам з осіннім типом зовнішності?


На всю верхню повіку, включаючи область під бровою, наносяться матові ніжні персикові тіні. На середину верхнього століття і на всі нижнє лягають світлі салатні перламутрові тіні з золотистим відливом. А зовнішні куточки верхнього і нижнього століття виділяються насиченими шоколадними тінями. Вії покриваються темно-коричневою тушшю.

Помада вибирається з рудувато-коричневої гами. Вона може бути перламутровою або матовою, стриманого персикового кольору або насиченою персиково-коралової.

Під цей новорічний макіяж 2014 відмінно підійде червоне коралове, гірчичне, пісочне, кремове або смарагдово-зелене плаття.

Макіяж на новий 2014 рік для рудоволосої дівчини

Макіяж на новий 2014 рік для рудоволосої дівчини

Для дівчини того ж типу, але рудоволосої, з оливковою шкірою і темно-зеленими очима, можна використовувати як теплу, так і холодну колірну палітру.

Це може бути яскравий макіяж на рік Коня в теплих тонах з акцентом на губах і вилицях.

Як зробити новорічний макіяж в домашніх умовах рудоволосої дівчини?


Після підготовки шкіри та створення основи, внутрішні куточки очей фарбуються матовими нейтральними тінями. На середину рухомого століття наносяться світлі золотисто-пісочний перламутрові тіні. Зовнішній кут ока і все нижню повіку вимальовуються щільними сіро-коричневими тінями. Потім очі підводяться коричневим олівцем. Під брову наносяться матові напівпрозорі тілесні тіні. Вії фарбуються темно-коричневою тушшю. На губи наноситься яскрава персиково-коралова помада. В тон їй підбираються рум'яна, які наносяться на щоки. Вилиці підкреслюються бронзовою пудрою під колір засмаги. Такий макіяж буде виглядати практично з будь-яким нарядом в теплих тонах.

Новорічний макіяж в холодній гаммі для рудоволосої, зеленоокої дівчата осіннього типу може бути виконаний з допомогою насичених зелених, сірих, бірюзових відтінків.

На внутрішній кут ока наносяться напівпрозорі бірюзові тіні. На середину верхнього і нижнього століття - сріблясті, а на зовнішні куточки верхнього і нижнього століття накладаються насичені смарагдово-зелені тіні. Ними ж, за допомогою спеціальної тоненького пензлика, повністю підводять очі по лінії росту вій. Під брову накладається напівпрозорий перловий перламутр. В цьому випадку краще використовувати чорну туш.

Замість помади тут краще нанести блиск персиково-рожевого кольору. Рум'яна в тон блиску наносяться на щоки і скули з мінімальною інтенсивністю і ретельно розтушовують. Зверху наноситься пудра, відповідна тону шкіри.

В цьому макіяжі виходить сильний акцент на очі. Вони візуально здаються більше, а їх колір яскравішим.

До цього макіяжу на рік Коня ідеально підійде вбрання кольору морської хвилі або бірюза, лазурит. Дуже виграшно виглядатиме зі стриманим сірим кольором.

Макіяж на новий 2014 рік для блондинки з карими очима

Макіяж на новий 2014 рік для блондинки з карими очима

Новорічний макіяж для платинової блондинки зі смаглявою шкірою і темно-карими очима можна створити з допомогою перлового, рожевого, фіалкового і волошкового відтінків.

Після нанесення тональної основи і корекції брів, на внутрішні куточки очей і під брови наносяться перламутрові напівпрозорі перламутрові тіні. Потім на середину верхнього століття накладаються біло-рожеві тіні, а на зовнішні куточки верхнього і нижнього століття наносяться волошкові. Потім змішуються фіалкові і біло-рожеві тіні, і це поєднання накладають повністю на нижні повіки вздовж росту вій. Верхні століття по зростанню вій прорисовують синьою або ліловим підводкою, виводячи тоненьку стрілку від середини повіку по напрямку до скроні. На вії наносять чорну туш.

Вона повинна бути досить насиченою і соковитою. І разом з тим, не можна забувати, що акцент все одно має залишатися на очах.

Рум'яна також вибирають з ягідної гами. Їх колір буде досить насиченим, але за текстурою вони повинні бути легкими напівпрозорими і краще матовими. Потім на шкіру наноситься пудра.

До такого макіяжу на рік Коня, доречно одягнути сріблясте, ніжно-рожеве або яскраво-рожеве, біле, бузкове, фіолетову сукню.

Яскравий макіяж до нового року 2014 (фото)

















Ми сподіваємося, що ви вже вибрали свій макіяж на новий 2014 рік, і спробували створити неповторний образ. Бажаємо вам приємних свят, і нехай рік Коня принесе вам удачу!

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .