Освіжаючі маски для обличчя: готуємось до свята

Освіжаючі маски для обличчя

Шкіра обличчя неодмінно реагує на зміну погоди, не зовсім правильне харчування, наші шкідливі звички, недосипання, а також на переживання і стреси. Однак будь-яка жінка бажає бути яскравою, красивою, чарівною зі свіжою і здоровою шкірою. Особливо це стосується свят. Адже зовсім скоро кожна леді будет готуватися до вечірок, присвячених зустрічі Нового 2014 року. І в цьому напевно допоможуть освіжаючі маски для обличчя. 

Користь освіжаючої маски для обличчя


У своєму бажанні сяяти бархатистою шкірою, жінка тут же приступить до пошуку хороших косметологів і освіжаючих масок для обличчя. Але це лише одна сторона медалі! Необхідно розуміти, що потрібно виключити всі причини викликають в'янення, тьмяність і проблеми шкіри - куріння, вживання алкоголю, переїдання або харчування ненатуральними продуктами, зайва нервозність, недоліковані захворювання, відсутність нормального сну.

Як зробити гарнішою шкіру обличчя?


Звичайно ж, для догляду за шкірою можна застосовувати різні косметичні процедури, такі як масаж або пілінг, але не забувайте про природні косметичні засоби. Тільки перед їх вживанням вам необхідно зрозуміти вплив різних продуктів у складі освіжаючої маски для обличчя на різні типи шкіри.

Вплив продуктів в масках на різні типи шкіри


Мед, фрукти, молочні та злакові продукти приносять користь сухій шкірі, а освіжаючі маски для обличчя на основі овочів з добавками із зелені або трав призначаються для жирної шкіри. Для шкіри жінок у віці краще використовувати освіжаючу маску для обличчя, зі складом на основі масла, яйця і дріжджі.

Рецепт освіжаючої маски для обличчя для сухої шкіри з фруктами, медом та йогуртом


Візьмемо ківі - один плід, одну столову ложечку біленького йогурту без добавок, одну чайну ложечку соку свіжовичавленого апельсинового, чайну ложечку меду рідкого і натурального, чайну ложечку мигдалевого масла (можна замінити абрикосовим), чайну ложечку мигдалевого горіха подрібненого як можна дрібніше, 3 краплі апельсинового масла (ефірного). Потім цю смакоту грунтовно перемішуємо і наносимо на шкіру обличчя хвилин на 15. Потім змиваємо цю освіжаючу маску для обличчя теплою водичкою. Для тих, у кого шкіра схильна до розширення пір або появі вугрової висипки, необхідно використовувати оливкову олію, а також масло виноградних кісточок.

Спробуйте цю надзвичайно апетитну і освіжаючу маску для обличчя. Які спокусливі фрукти в її складі! Так і манить спробувати на смак і тільки потім використовувати тонізуючого призначенням.

Освіжаюча маска для обличчя для сухої шкіри з морквою


1 моркву середнього розміру потріть на дрібній терочке і додайте до неї половину чайної ложки соку лимона, а також 1 чайну ложечку борошна. Все змішайте поки не вийде однорідна маса, а потім наносите маску на шкіру обличчя на 15 - 20 хвилин. Потім змивайте теплою водичкою і поводіть по обличчю кубиком льоду - помасажуйте шкіру.

Рецепт освіжаючої маски для обличчя для сухої шкіри з молоком і вівсяними пластівцями


Потовчіть в борошно 1 столів. ложечку вівсяних пластівців, перемішайте отриману борошно з 2 столовими ложками молока і 1 чайною ложечкою рослинного масла. Як тільки ваша борошно з вівсяних пластівців розбухне додайте в неї 1 чайну ложечку меду. Ретельно змішайте цю суміш і нанесіть на обличчя, тримайте цю освіжаючу маску для обличчя 15 - 20 хвилин. Потім можете спочатку змити теплою водою, потім обполоснути обличчя холодною водою, або слабенькою з заваркою зеленого чаю.

Готуємо висвітлюючу маску для обличчя з томатом для жирної шкіри


Необхідно подрібнити м'якоть помідори до кашоподібного стану. На початку при нанесенні на шкіру ця масочка може створювати некомфортне відчуття пощипування. А тому цю маску краще потримати не більше 10 хвилин і тут же змити теплою водою. Потім протерти обличчя замороженим розчином липи в кубику, відповідно масажуючи шкіру при цьому.

Освіжаюча маска для обличчя для в'янучої шкіри на основі дріжджів


Беремо 1 чайну ложечку дріжджів і перемішуємо з 2 столовими ложками теплого молочка, яєчком і 1 столовою ложкою фруктового або овочевого соку на ваш вибір до однорідної маси. Наносимо таку освіжаючу маску для обличчя на шкіру у кілька шарів і змиваємо прохолодною водою через 15 - 20 хвилин.

Після освіжаючої маски для обличчя ви скоро відчуєте результат. Шкіра починає дихати, проявляється легкий рум'янець, шкіра стає пружною, бархатистою і сяє здоров'ям.

Слід запам'ятати правило: протипоказано наносити будь-яку маску на область навколо очей, крім того, не варто занадто часто застосовувати маски для обличчя - двох разів у тиждень цілком вистачає.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .