Як влаштувати коханому романтичний вечір вдома?

Як влаштувати коханому романтичний вечір вдома?

Скільки б ви не готувалися до якоїсь події, завжди виникають моменти, коли ситуація починає виходити з під контролю. У такій справі, як організація романтичної вечері, треба передбачити дуже багато: продумати концепцію, правильно визначити час, знайти відповідне місце, створити необхідний антураж. Втім, іноді спонтанність приносить набагато більше адреналіну, ніж чітко продуманий план. Тому якщо ви не знаєте, як влаштувати коханому романтичний вечір вдома, ви можете покластися на інтуїцію або скористатися порадами.

Вибір концепції вечері


Вирішите, що це буде: рясне застілля, легкий перекус, фуршет. Краще, звичайно, не робити поглинання їжі головною подією вечора. Подумайте, коли краще зробити цей вечеря. Наприклад, в будній день не варто сильно затягувати програму, тому що завтра вранці вам доведеться йти на роботу.

З цієї ж причини не треба вживати багато спиртних напоїв. А ось п'ятниця або субота - відмінний час, щоб розслабитися. Не обов'язково шукати аргументи на користь проведення романтичного вечора. Якщо в цей день є якесь свято - чудово, але якщо ви скажете, що просто хочете провести ваш час по-особливому, це теж непогано.

Дозволені та заборонені місця для романтичної вечері


Напевно, ви вже не раз зустрічали рада влаштувати свято у ванній. Мовляв, чоловік буде в захваті від прийняття водних процедур в суспільстві оголеної жінки в атмосфері напівтемряви. Але якщо ви не маєте шикарним джакузі або просторою ванною кімнатою, тим більше якщо санвузол суміщений, погодьтеся, що буде дуже незручно, тісно і зовсім не романтично. Тому не робіть настільки великі ставки на досить ризикова для відносин підприємство.

Якщо ви хочете різноманітності, перенесіть дію на балкон - там набагато приємніше проводити час, особливо, якщо на вулиці тепло. Навіть якщо балкон у вас такий же тісний, як і ванна, все ж тут відкривається широкий огляд та має доступ свіжому повітрю. А якщо відкривається шикарний вид - гріх не скористатися таким місцем для побачення.

Деталі і акценти


Надмірно зациклюватися на дрібницях не варто, але й зовсім ігнорувати етап підготовки не потрібно. Вирішіть, яким буде антураж вечора. Заздалегідь прикрасьте місце його проведення. Простіше задрапірувати всі тканинами - ними ви і непривабливі кути згладите, і створите повітряний простір, який дуже розташовує до романтики і чогось більшого. Свічками не захоплюйтеся - в момент пристрасті ви можете змахнути їх на підлогу і замість ночі кохання у вас вийде ніч боротьби з пожежею. Поставте свічки-таблетки в глибокі стаканчики - це захистить полум'я від вітру, якщо ви все де вирішите винести все на балкон, і навколишні предмети від загоряння.

Якщо за романтичним побаченням піде ніч любові, приготуйте трохи більше їжі, причому краще легкої - білкової: риба, морепродукти, сир, овочі, фрукти. Вам напевно знадобляться додаткові сили, щоб отримати від цієї ночі все сповна.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .