Модні жіночі пальта і плащі весна 2014

Модні жіночі пальта і плащі весна 2014

Скоро настануть весняні деньки, а модельєри і дизайнери вже давно працюють над новою колекцією жіночого верхнього одягу сезону весна 2014.

У цьому сезоні вже намічені основні тенденції, стилі та тренди 2014, які будуть популярні з настанням весняного тепла.

Елегантність і класика - ось що є ключовою особливістю жіночих плащів і пальто сезону весна 2014.

Не дивлячись на те, що пальто по своїй суті є класичною річчю гардеробу, дизайнери ефектно включили в декор пальто і плащів весни 2014 різні декоративні елементи. Саме ці приємні дрібниці забезпечать власницям виробів зручність, стиль і комфортність. Вже протягом кількох сезонів у моді залишаються лаконічність і практичність.

Модні жіночі пальта і плащі весна 2014

Модні плащі і пальто весна 2014 є одним з головних трендів сезону весна 2014. Фасони пальт виконані в класичному стилі. Вони мають трапецієвидні лінії і приталений силует. Комір виконаний у вигляді лаконічною стовпчики або повторює крій коміра ділового піджака. Нововведенням стали моделі пальто без коміра, з горловиною, застебнутій на один гудзик.

Довжина рукава модних пальто і плащів в сезоні 2014 буде зі стандартним рукавом. Самі вироби зшиті з вовни, драпу, кашеміру. Різні пояса і ремінці в цьому сезоні як не в моді. Ремінь 2014 гарно підкреслить лінію талії, що безсумнівно приверне зацікавлені погляди протилежної статі. Жіночий ремінь сезону весна 2014 задовольнить найвишуканіший смак і буде ексклюзивним аксесуаром вашого гардеробу.

Модні жіночі пальта і плащі весна 2014

Модні плащі і пальто весни 2014 року модельєри представили в стилі незмінної ретро-класики. Інакше кажучи, модні плащі і пальто 2014 в цьому сезоні по крою і фасону схожі з модними пальто, тільки зшиті з плащового матеріалу. Якщо пальто сезону весна 2013 одягають без пояса, то плащі обов'язково доповнюють ременем. Для плащів в стилі сафарі шиють широкі ремені з масивними бляхами. А ось класичні моделі відмінно виглядають з м'якими пасками і тонкими ремінцями.

Шкіра - це незмінний матеріал усіх попередніх сезонів і без сумніву, майбутніх. Тому то байкерські куртки і в цьому сезоні не здали своїх позицій, а залишилися ходовим трендом весни 2014 року. Вони пошиті з бежевою і кольору хакі м'якої шкіри. Їх можна носити як з грубими черевиками і джинсами, так і сукнями.

Модні жіночі пальта і плащі весна 2014

Кольори модних жіночих пальт і плащів 2014


Оскільки домінувати в сезоні весна 2014 будуть все ж м'які пастельні тони, не варто думати, що буде дуже нудно. Це білий, молочний та бежевий кольори. Для більш молодих дівчат модельєри представили ряд молодіжних пальта яскравих забарвлень. Модні будинки в сезоні весна 2014 запропонували такі кольори синій, блакитний і фіолетовий.

Обробка пальто, курток і плащів витримана в строгому стилі, але яскраві акценти будуть присутні на однотонних моделях: кишені, підкладка, відворот рукава або коміри.

Плащ в майбутньому сезоні весна 2014 відомі модельєри і дизайнери рекомендує носити, недбало накинувши на тендітні жіночі плечі. Так з його допомогою краще вдасться створити ефект легкої таємничості і загадковості. Адже модні плащі весна 2014 представляються в колекціях як невагомі і повітряні.

Відкриті в очікуванні сонця і тепла


У модних колекціях майбутнього сезону все-таки можна зустріти більш звичні плащі з щільних тканин. Але навіть вони прагнуть показати жіноче тіло, а не приховувати його собою. Практично всі моделі можна загорнутися і запахнуться використовуючи в якості застібки зручний ремінь, а інших способів застебнути плащ просто напросто немає. Принаймні, якщо і зустрічається модель з гудзиками, то вони приховані від сторонніх очей. Або ж зовсім плащ застібається на коротеньку блискавку або всього на один гудзик.

Все це продиктовано відкритістю сучасних жінок всьому новому, їх здатністю бути у відмінному настрої і радіти самому звичайного дня. Тому і вийшли у дизайнерів такі весняні, «справжні» моделі плащів, у всьому відповідні своїм майбутнім господиням.

Це ще не всі несподіванки. Крім відсутності гудзиків і видимих застібок, в обробці плащів сезону весна 2014 чітко простежується цікавий крій виробів. Його нестандартність виражається у відмові від використання комірів і одворотів на грудях. Також вражають оригінальний несиметричний низ, округлі або виступаючі полички, американський асиметричний воріт

Новий погляд на класичний плащ


Шанувальникам класичних моделей дизайнери подарували приємні сюрпризи. У нових колекціях весни 2014 звичний тренч в класичному стилі прикрашений оригінальною вишивкою у вигляді кумедних тварин, яскравих кольорів, візерунків і абстрактних малюнків. Загалом, повний політ фантазії! Вишивку можуть замінити не менш химерні аплікації і принти. Такі, по весняному легковажні, деталі здорово прикрашають серйозний і суворий на перший погляд класичний плащ.

Разючого ефекту змогли домогтися дизайнери, які додали плащу додаткові звичні деталі. В результаті плащ отримав авангардний образ, в деяких моделях - спортивний. Тканина для таких моделей підібрана яскравого кольору, це може бути самий несподіваний денім або водонепроникний матеріал. Застібка в плащах цієї категорії подвійна, а великі гудзики навіть дуже помітні.

Поряд зі звичними матеріалами для плащів у колекціях є вироби з капрону і органзи. Новинкою сезону можна назвати яскравий шкіряний плащ чи малюнком під шкіру змії, до того ж на ньому можлива перфорація або цікава вичинка.

Але не тільки в багатих королівських і класичних темних кольорах виконані плащі. Крім темно-синього, чорного, бежевого, червоного і бірюзових кольорів великий вибір білих плащів. Багатьом вони припадуть до душі, адже білий - це символ чистоти, світла і легкості. Саме цього відчуття хочеться після довгих зимових вечорів нехай ще оманливу весну.

До того ж, білий колір універсальний, він підкреслює стильний зовнішній вигляд і відмінно поєднується з будь-якими іншими квітами. В одязі з домінуванням білого ви завжди будете в центрі уваги, що, безсумнівно, дуже приємно. А довершить дивовижний образ в модному плащі сезону весна 2014 незамінна жіноча сумочка.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .