Місячний календар на січень 2014: характеристика днів

Місячний календар на січень 2014: характеристика днів

Місячний календар на січень 2014 року з характеристикою кожного місячного дня був складений згідно вченням астрологів. З його допомогою ви зможете вірно розподілити справи на наступний місяць, щоб кожна з них пройшла успішно.

1 січня, Середа

Місяць у Козерозі, 29 - 30 - 1 місячний день (10:13 - 15:14), місяць (15:14)

Це день радості й осяяння. До початку повного місяця бажано було б згадати всі пройшли з вами раніше події, для того щоб підвести підсумки. Бажано прожити цей день із задоволенням, неквапливо і спокійно. Цей час сприяє поверненню боргів.

Тридцятий місячний день

Перший місячний день


2 січня, Четвер

Місяць у Козерозі - Водолії (21:02), 1 - 2 місячний день (10:54)

Це самий вдалий день для того, щоб почати вести здоровий спосіб життя. Тому добре було б у цей день сісти на дієту або ж зайняти фізичними вправами. Крім цього цей день в місячному календарі знаменується як день альтруїзму, щедрості і милосердя.

Другий місячний день


3 січня П'ятниця

Місяць у Водолії, 2 - 3 місячний день (11:24)

Для людей ведучих активний спосіб життя - це самий прекрасний день, а ті, хто пасивний будуть відчувати цей день не властиве ними роздратування, оскільки вони не будуть знати, чим зайняти себе. Цей період гарний як для зачаття дитини, так і для нових починань та навчання.

Третій місячний день


4 січня Субота

Місяць у Водолії - Рибах (20:58), 3 - 4 місячний день (11:48)

Бажано в цей день не вступати в конфлікти та уникати необдуманих висловлювань і вчинків, так як все, щоб не сказали і не зробили, в цей день в подальшому обов'язково до вас повернеться.

Четвертий місячний день


5 січня, Неділя

Місяць у Рибах, 4 - 5 місячний день (12:07)

В цей день вкрай уважно потрібно стежити за своїм здоров'ям, особливо вимогливо ставитися до продуктів харчування, так як можуть з'явитися проблеми з шлунково-кишковим трактом. Бажано віддати перевагу сьогодні вегетаріанської їжі.

П'ятий місячний день


6 січня, Понеділок

Місяць у Рибах - Овні (23:45), 5 - 6 місячний день (12:24)

Цей день сприяє щирої молитви і відвідування храму. Крім цього день буде хороший для звільнення від якоїсь залежності і для роботи з інформацією.

Шостий місячний день


7 січня, Вівторок

Місяць в Овні, 6 - 7 місячний день (12:41)

В цей день потрібно бути особливо уважними до того, що вам говорять, і що ви говорите самі. Оскільки все, що буде сказано в цей день, обов'язково повернеться.

Сьомий місячний день


8 січня Середа

Місяць в Овні, 7 - 8 місячний день (12:58)

Це сприятливий день для змін. У цей день можна буде з легкістю почати все з початку, так би мовити, з чистого особи.

Восьмий місячний день


9 січня, Четвер

Місяць в Овні - Тельці (6:23), 8 - 9 місячний день (13:18)

В цей день потрібно уважно ставитися до того, що ви їсте, так як є ймовірність отримати харчове отруєння. Бажано відмовитися сьогодні від м'яса. 

Дев'ятий місячний день


10 січня П'ятниця

Місяць у Тельці, 9 - 10 місячний день (13:41)

В цей день робити найкраще справи, ті які не представляють для вас жодної вигоди. Постарайтеся не вплутуватися ні в які спори та розбіжності, бажано прожити цей день в злагоді та мирі. Корисно для здоров'я відвідати парну або сауну.

Десятий місячний день


11 січня Субота

Місяць у Тельці - Близнюках (16:25), 10 - 11 місячний день (14:10)

Добре було б у цей день сходити в магазин або зустрітися з друзями. Можна відправитися на відпочинок або в круїз.

Одинадцятий місячний день


12 січня, Неділя

Місяць у Близнюках, 11 - 12 місячний день (14:46)

Найкращий день для поїздок і подорожей, а також для нових знайомств. Добре в цей день дарувати подарунки і дарувати всім оточуючим радість.

Дванадцятий місячний день


13 січня, Понеділок

Місяць у Близнюках, 12 - 13 місячний день (15:31)

Цей день сприяє походу до косметолога, позбавленню від дрібних дефектів зовнішності. Але ось важливі справи починати цього дня не варто.

Тринадцятий місячний день


14 січня, Вівторок

Місяць у Близнюках - Раку (4:24), 13 - 14 місячний день (16:25)

День гарний для роботи з інформацією, а також для навчання. Сьогодні бажано більшу частину свого часу провести з малознайомими людьми.

Чотирнадцятий місячний день


15 січня, Середа

Місяць у Раку, 14 - 15 місячний день (17:26), повня (8:53)

Повня може спровокувати сплеск емоцій, тому в такий день бажано як можна менше розмовляти і не вплутуватися в суперечки і конфлікти. Так само варто гарненько обміркувати надійшли в цей день пропозиції.

П'ятнадцятий місячний день


16 січня, Четвер

Місяць у Раку - Леві (17:00), 15 - 16 місячний день (18:33)

Сприятливий день для нових починань і серйозних проектів, але тільки якщо ви не будете сумніватися в тому, що успіх буде гарантований.

Шістнадцятий місячний день


17 січня П'ятниця

Місяць у Леві, 16 - 17 місячний день (19:42)

Дуже вдалий день для всякого роду покупок і придбань, а також для здійснення будь-яких фінансових операцій.

Сімнадцятий місячний день


18 січня Субота

Місяць у Леві, 17 - 18 місячний день (20:53)

Бажано провести цей день з близькими вам людьми. Сприятливий день для заняття домашніми справами і ремонту.

Весемнадцатый місячний день


19 січня, Неділя

Місяць у Леві - Леве (5:23), 18 - 19 місячний день (22:05)

У цей день не варто влаштовувати пишного застілля з вживанням спиртного, а також самим варто утриматися від походу в такі місця. Вживати в їжу сьогодні бажано вегетаріанського походження. Корисно буде для вас, якщо ви вирішите подивитися на себе з боку, це допоможе вам багато прояснити.

Дев'ятнадцятий місячний день


20 січня, Понеділок

Місяць у Діві, 19 - 20 місячний день (23:19)

В цей понеділок було б добре зайнятися спортом і активною роботою. Чим більше ви будете працювати у цей день, тим краще для вас. Оскільки бездіяльність і пасивність можуть негативно позначитися на вашому кар'єрному зростанні.

Двадцятий день місяця


21 січня, Вівторок

Місяць у Діві - Вагах (16:43), 20 місячний день

Особливо уважно слід поставитися в цей день до свого здоров'я. У цей день бажано зайнятися зміцненням здоров'я. Будь-які водолікувальні процедури будуть дуже корисні в цей час.

Двадцятий день місяця


22 січня Середа

Місяць у Терезах, 20 - 21 місячний день (0:33)

Цей день сприяє підписання важливих юридичних документів і ведення переговорів. Але тільки для їх сприятливого результату вам потрібно заздалегідь ретельно підготувати.

Двадцять перший місячний день


23 січня, Четвер

Місяць у Терезах, 21 - 22 місячний день (1:49)

Вкрай не сприятливий день для подорожей, подач позовів у суд і угод, пов'язаних з купівлею-продажем. Позитивно на вашому здоров'ї може позначитися похід в лазню.

Двадцять другий місячний день


24 січня, П'ятниця

Місяць у Терезах - Скорпіоні (1:43), 22 - 23 місячний день (3:06)

Сьогодні бажано почати день раніше і відразу ж включитися в роботу. Намагайтеся уникати різного роду негативних емоцій, дотримуйтесь дієти і робіть дихальні вправи. Одним словом, в цей день потрібно вести здоровий спосіб життя.

Двадцять третій місячний день


25 січня Субота

Місяць у Скорпіоні, 23 - 24 місячний день (4:25)

Добре було б в цей день відпочити всією сім'єю на природі. Самотність в цей день протипоказано. Роботу бажано відкласти на потім, краще гарненько відіспляться.

Двадцять четвертий місячний день


26 січня, Неділя

Місяць у Скорпіоні - Стрільці (7:12), 24 - 25 місячний день (5:43)

Всі раніше розпочаті або коли-то відкладені справи з успіхом вам вдасться переробити сьогодні, особливо це відноситься до домашніх справ. Можете запросити своїх друзів в гості. Влаштуйте собі і ними свято!

Двадцять п'ятий місячний день


27 січня, Понеділок

Місяць у Стрільці, 25 - 26 місячний день (6:55)

Це день радості, спокою, добродушності і милосердя. Добре б провести час сьогодні з сім'єю. Не перестарайтеся з навантаженнями, намагайтеся не перенапружуватися сьогодні.

Двадцять шостий місячний день


28 січня Вівторок

Місяць у Стрільці - Козерозі (9:04), 26 - 27 місячний день (7:56)

Сьогодні вдало пройдуть великі фінансові і торгові операції, украй вигідно для вас можуть стати підписані у цей день юридичні документи. Крім цього цей день вдалий для капітального ремонту та будівництва.

Двадцять сьомий місячний день


29 січня Середа

Місяць у Козерозі, 27 - 28 місячний день (8:44)

Ця середовище сприяє грошовими та фінансовими операціями, а також вона підходить для покупок і торгівлі та інших угод, які обіцяють отримання взаємної прибутку.

Двадцять восьмий місячний день


30 січня, Четвер

Місяць у Козерозі - Водолії (8:32), 28 - 29 місячний день (9:20)

Чудовий день для укладення шлюбу та творчих спілок. Працювати у цей день не тільки можна працювати, але й потрібно, але намагайтеся робити тільки те, що вам подобатися.

Двадцять дев'ятий місячний день


31 січня П'ятниця

Місяць у Водолії, 29 - 1 - 2 місячний день (1:39-9:48), молодик (1:39)

Сьогодні сприятливими будуть всякого роду переговори, підтвердження домовленостей та укладання контрактів. Постарайтеся, не залежно від обставин, стримувати своє слово.

Другий місячний день

Січень 2014

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .