Що подарувати коханому на Новий рік 2014?

Що подарувати коханому на Новий рік 2014?

Велика підбірка ідей для подарунків коханому чоловікові на новий рік. Поради щодо вибору сюрпризу для коханого хлопця, чоловіка і одруженого коханця. Враховані інтереси і психологічні особливості чоловіків різних вікових груп.

Новорічний подарунок для коханого чоловіка - це маленьке зізнання в любові. При виборі подарунка слід орієнтуватися не тільки на свій бюджет, але і на глибину відносин, які встигли скластися в парі.

Що подарувати на Новий рік коханому?


Коханому чоловікові, відносини з яким перебувають на романтичній хвилі, потрібно дарувати подарунки, які будуть постійно нагадувати про дарувальницю, створюючи тим самим ефект її присутності. Гарним подарунком для коханого хлопця стане радіо для душу або світлова насадка на шланг, що допомагає не тільки підняти настрій і пригадати про даму серця під час водних процедур, але і подбати про ідеальну температуру для купання. Молодій людині можна подарувати прикольні портативні колонки, що приєднуються та до ноутбука, і до планшета, і до телефону. Захопленому комп'ютером чоловікові сподобаються будь-які гаджети, що працюють від USB: забавні USB-хаби у вигляді фігурок звірів, підставок для ручок або килимків для мишок, мініатюрні вентилятори і холодильники для банок з напоями.

Коханому чоловікові дозволяється дарувати білизну, шкарпетки і футболки, при бажанні можна знайти подарункові валізки з річним запасом цих необхідних речей. Якщо коханий проводить частину свого життя за кермом автомобіля, то відмінним подарунком для нього стане брелок зі срібла або функціональний брелок, вміє вимірювати тиск в шинах або розморожувати замки. А автолюбителю можна подарувати гарну попільничку з підсвічуванням або освіжувач повітря, знищує запах диму. Для професійних водіїв гарним подарунком стане пристрій антисон, видає сигнал при нахилі голови. Щоб допомогти коханому чоловікові накопичити грошей на весілля, можна подарувати йому скарбничку у вигляді сейфа або у формі інтерактивної іграшки, що «з'їдає» купюри. Символічним подарунком з натяком стане парасолька для прогулянки удвох, навушники для спільного прослуховування музики або наволочки з парними фотографіями, замовлені фото-салонах або через інтернет.

Що подарувати чоловікові на Новий рік?


Звичайно, можна піти простим шляхом і подарувати коханому чоловікові чергову сорочку, светр, банний халат, станок для гоління або набір гелів для душу, але краще докласти трохи зусиль і спробувати зазирнути в мрії чоловіка. Можливо, він мріє про потужних комп'ютерних колонках, охолоджуючої підставці чи столику для ноутбука, водонепроникному чохлі для телефону або бездротової мишки. Проявити турботу про чоловіка і зробити йому приємний сюрприз можна, якщо купити в якості новорічного подарунка масажну накидку або ортопедичну подушку на сидіння автомобіля, автомобільну кавоварку або чайник, що працює від прикурювача. Гарним подарунком стане автомобільний комунікатор, який дозволяє спілкуватися з іншими водіями за допомогою світяться смайлів, миючий пилосос або незвичайна обкладинка для документів з прикольною написом.

Що можна подарувати одруженому коханцю?


Якщо вдома коханого чекає інша жінка - його законна дружина, доведеться вибирати такий подарунок, який не дозволить їй здогадатися про існування ще однієї дами серця в житті свого чоловіка. Одруженому коханцю не варто дарувати сорочки, краватки, запонки, портмоне, білизну та засоби догляду за шкірою. Ідеальний варіант - подарувати те, що не потрібно буде приносити додому. Це можуть бути будь-які предмети для використання в офісі або в гаражі. Чудовим подарунком стане органайзер для ручок і канцелярських дрібниць у формі мініатюрного акваріума, в якому можна розводити не тільки штучних, але й живих рибок. З думками про кохану жінку чоловік буде дивитися на маленький настільний фонтан, який працює від USB або батарейок. Насолоджуючись гарячим чаєм, він буде з теплотою згадувати про свою кохану, якщо подарувати йому на новий рік підставку під чашку з підігрівом, не дозволяє остигати напоїв навіть під час тривалих телефонних переговорів. А щоб коханому було зручніше рахувати хвилини до побачення, потрібно купити в подарунок оригінальні настільні або настінні годинники.

Навряд чи дружина запідозрить недобре, якщо подарувати одруженого коханця ящик для зберігання авто-інструментів, що світиться, аварійний знак, автомобільний столик, розгалужувач для прикурювача, потужний ліхтар, алкотестер або кухоль, подогревающую напої. Якщо дружина часто буває на роботі у коханця або відстежує всі новинки, що з'явилися в авто, дарувати те, що залишиться лише у пам'яті позитивні емоції і відчуття. Наприклад, сертифікат в масажний салон, похід в боулінг день в готельному номері або обід в ресторані. Ще один безпечний подарунок - алкоголь, улюблений обов'язково зробить ковток подарованого напою в новорічну ніч і згадає про ту пані, яка його подарувала.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .