Що одягнути на Новий рік 2014?

Що одягнути на Новий рік 2014?

Що надіти на святкування Нового Року 2014? Новий 2014 рік - рік Коня. Коней люблять багато, адже вони - цікаві, красиві, розбурхують і захоплюють. І щоб догодити символу прийдешнього року, пропонуємо вам на Новий Рік 2014 вибрати відповідний наряд. Ми поговоримо про сукнях, адже саме вони допоможуть створити жіночний, сексуальний образ, стати уособленням символу року.

Плаття на Новий Рік 2014 - які вони? У цю ніч хочеться зарядитися особливої урочистою радістю, щоб весь майбутній рік був освячений тільки позитивною енергією. Звичайно, від неприємностей нікуди не дітися, але гарний настрій обов'язково допоможе швидко подолати їх. І, до речі, відомий факт, що оптимістично налаштовані люди більш успішні, ніж песимісти.

Отже, для зустрічі нового року обов'язково мати гарний настрій. Як цього добитися? Ніщо так не радує жінку, як наряд, що підкреслює її красу та індивідуальність. Потрібно підібрати щось особливе, щоб прикувати до себе всі погляди гостей в Новорічну ніч. Якщо для сірих рутинних буднів цілком годиться брючний костюм, то на святі слід віддавати перевагу сукням. Тільки так вдасться домогтися неповторної аури жіночності. Саме плаття здатне підкреслити достоїнства і приховати недоліки, якщо такі є.

Що надіти на Новий Рік 2014? На що орієнтуватися?


Синя сукня до Нового року 2014
В нашій країні дуже популярно звертатися до східним календарем. Майбутній 2014 рік прийнято вважати роком Коні. Однак не варто засмучуватися через сумовитих коричневих і чорних відтінків, характерних для даного знака. Мало хто про це замислюється, але східний календар не збігається із загальноприйнятим. Рік коня почнеться тільки 31.01.2014. Тому при виборі вбрання необхідно орієнтуватися на особистий смак, особливості фігури і модні тенденції. Тільки так вдасться стати королевою святкової ночі і зарядитися гарним настроєм на майбутнє.

Головна подія цього року - це олімпійські ігри. Тому дуже актуальна символіка «Сочі 2014». Звичайно, плаття з логотипом з п'яти кілець ризикне надіти далеко не кожна модниця, а ось сумочки, годинник або пряжки цілком можна урізноманітнити олімпійською тематикою. До того ж дана символіка допоможе виразити патріотичні почуття і доторкнутися до події світового масштаба.Любительницы активного способу життя можуть віддати перевагу вільному трикотажному сукні в спортивному стилі. Або ж вибрати плаття-светр.

Оскільки покази колекцій «осінь - зима 2014» вже пройшли, то стало ясно, які тенденції актуальні. У моді довжина спідниці до колін. Це універсальний і демократичний варіант. Такої довжини достатньо, щоб показати красу ніг і стильні чобітки, і в той же час деяка скритність інтригує і заворожує. Крій спідниці можна вибрати будь-який. Популярні і прямі варіанти, і спідниця-сонце.

Новорічні сукні 2014


Лідери сезону - сукні з акцентом на талії. Виріз переважно у формі човника, рукави - класичний крій. Головне - підкреслити достоїнства фігури.

Ще одна актуальна новинка - хутро. Використовується хутряна обробка рукавів і комірів. Також популярні сукні з натурального або штучного хутра. Для зимового свята такий оригінальний варіант дуже навіть підійде: і модно, і не холодно.

Любительки романтики зможуть продемонструвати всю ніжність і витонченість своєї натури, надівши вбрання в стилі ретро. Знову актуальна мода 60-70 років хх століття: забарвлення в дрібний і великий горошок, рукави-ліхтарики, спідниця-дзвін, манжети і мереживні оборки. Такий варіант плаття буде виглядати в Новорічну ніч дуже привабливо, адже завжди приємно відчути невловиме зачарування минулого.

Новорічні сукні 2014

Ще одна цікава модель для свята - одяг асиметричного крою. Злегка оголене плече - характерна риса таких вечірніх суконь.

Що стосується кольору, то тут слід орієнтуватися, насамперед, на індивідуальні особливості.

Продумати, який відтінок йде, що за образ повинен в підсумку вийде. Найголовніше, колір повинен піднімати настрій і власниці сукні, і оточуючим.

Новорічні сукні 2014


Загалом, будьте схожі на милу, гарну, граціозну конячку і вона принесе вам удачу. Що стосується моделей, то це може бути і сукня під груди, і сукні-бюстьє, і дуже популярний і стильне плаття-трансформер.

Не бійтеся експериментувати. Тільки так вдасться домогтися найкращого результату.

Новорічні сукні 2014


Жінки можуть одночасно думати про різні речі, тому вибір вбрання для новорічної ночі та подарунків для рідних і близьких, обдумування святкового меню можуть одночасно займати жіночі думки. Існує кілька правил, які допоможуть вибрати ідеальний наряд і виглядати просто приголомшливо в новорічну ніч.

Поради щодо вибору сукні до Нового року:


Наряд повинен відповідати кольору знака-покровителя майбутнього року.

Звичайно ж наряд повинен бути обраний відповідно з особливостями фігури.

При виборі варто враховувати також місце, де ви плануєте зустрічати Новий рік. Погодьтеся, нерозумно буде прийти на бал в джинсах і футболці, зате для зустрічі свята на природі - в самий раз.

Прикраси повинні підкреслювати красу і вишуканість вбрання. Розмір біжутерії повинен поєднуватися з сукнею.

Новорічні аксесуари, зачіски і прикраси


Треба виключити поєднання наряду з декором святкового залу. Пріоритетні кольору в одязі - синій, зелений, можна такі, які асоціюються з кіньми. Ретро стиль 60-их. Золото, дерев'яна біжутерія, прикраси у формі підкови.

Для кожної жінки Новий рік асоціюється з виконанням бажань, з сюрпризами і зізнаннями в коханні. Жінка готується до нього мимоволі, іноді, всупереч власним переконанням, задовго до його приходу вибирає святковий наряд. Навіть у вузькому сімейному колі хочеться виглядати красивою, коли годинник проб'є 12 разів. 

Щороку в дію вступає новий астрологічний символ. Його знак асоціюється з певними домінуючими кольорами, які бажано включати в свій новорічний наряд. Але не залежно від гороскопа, жіночий одяг, як завжди, повинна приховувати недоліки фігури і підкреслити її гідності.

Перед тим, як вибрати сукню, стилісти рекомендують визначитися з місцем зустрічі Нового року. Треба виключити безглузде поєднання свого наряду з декором святкового залу. При цьому слід врахувати, що майбутній рік названий роком синього і зеленого коня. Основний фон одягу повинен бути пофарбований в один із зазначених кольорів.

Стилісти допускають інші кольори в одязі, які традиційно нагадують забарвлення коня. Але закликають виключити інші фарби, не властиві цих граціозних тварин. Наприклад, краще відмовитися від оранжевого або бузкового сукні. Натуральні тканини будуть більш до речі.

Взуття до нового 2014 року
Слідуючи тенденціям моди, відомі дизайнери радять звернути увагу на ретро стиль 60-их років. Як результат, краще віддати перевагу моделям сукні з коротким рукавом. Вибір жіночого взуття вийшов досить обмеженим. Підійдуть тільки сині, срібні або зелені туфлі.
Взуття до нового 2014 року

Золото не суперечить кінським прикрасам, але актуальність дерев'яної біжутерії продиктована назвою року. Особливо треба постаратися роздобути аксесуар у формі підкови, який обов'язково принесе щастя у майбутньому Новому році. Гарним доповненням до образу будуть дерев'яні намиста або заколка для волосся.

Зелена біжутерія до нового 2014 року
Вибір каменів не обмежується рекомендованими стилістами аквамарином, перлами і топазом. Клатч залишається ідеальним аксесуаром для вечірнього плаття. За рекомендацією східного гороскопа в новорічну 2014 - шу ніч жінці треба одягтися у все нове, ні разу до цих пір не вдягнене. Як мінімум треба прикупити три дрібні деталі гардероба, наприклад, нову косинку або хустку, шкарпетки або панчохи.

Коню подобається натуральний помірний макіяж без театрального гриму.

Треба пам'ятати, що це тварина, яка в природі не любить запах алкоголю, тому вживання спиртних напоїв рекомендується звести до мінімуму.

Добре доповнять новорічний наряд 2014 року шкіряні і замшеві аксесуари - мініатюрні дамські сумочки і широкі чоловічі браслети. Треба постаратися вибрати якісні шкіряні вироби, щоб вони не доставляли незручностей під час свята. Доречні будуть на шкіряному одязі металеві ланцюжки і заклепки, нагадують про лихих вершниках минулих століть. Не менш добре будуть виглядати пояси, ремені, жилетки - все, що схоже на збрую і носиться наїзниками.

Новорічне взуття 2014
Якщо відтінок новорічного сукні яскравий і насичений, то аксесуари повинні бути максимально лаконічних форм і забарвлень. У тому випадку, якщо для зустрічі нового року Коні вибрано найбільш підходяще для нього синє плаття, то до нього чудово підійде взуття сріблястого, сірого, перлинно-молочного і золотистого відтінку. Гарним доповненням до яскравого синього плаття будуть класичні туфлі, ботильйони або босоніжки чорного кольору.

Новорічні зачіски 2014
Належну увагу слід приділити і новорічній зачісці. Вона повинна гармоніювати з нарядом і не повинна бути недбалою. Коню припадуть до смаку зачіски з пригладженими волоссям. І не важливо, якщо це здасться комусь занадто старомодним. За допомогою дерев'яних прикрас і декоративних шпильок можна легко освіжити таку зачіску. Також можна розпустити волосся і завити їх. Кучеряві локони будуть символізувати гриву зухвалого, норовливі тварини. А різноманітні коси зі стрічками та вишукані «кінські хвости», які поєднуються з нарядами з натуральних тканин, допоможуть підкреслити жінкам природну красу і граціозність.

Підвіска-підковка до нового року
Що стосується прикрас на Новий рік, то в цей раз хітами новорічної ночі стануть прикраси і аксесуари з дерева, такі як дерев'яні намиста, підвіски у вигляді підкови, кулони, брошки у вигляді коня або з її зображенням. Крім дерев'яних прикрас, будуть доречними вироби з шкіри та замші коричневого кольору. Вони відмінно доповнять плаття золотистого або кремового кольору. Також вони підійдуть до речей кавового кольору. Для тих же, хто віддає перевагу класичні наряди, дуже підійдуть перлинні намиста і кільця з аквамарином - коні їх люблять. В цілому, при виборі коштовностей будуть доречні камені синього і зеленого відтінків.

Біжутерія до нового 2014 року
До популярного в наступаючому році синьої сукні підійде біжутерія холодних тонів. Так, брошки, паски зі стразами прекрасно доповнять синій колір, сделая відтінок ще більш глибоким, а наряд - розкішним і святковим. З синім сукню з атласу відмінно виглядатимуть прикраси з натурального або штучного перлів. А ще, напівдорогоцінне або дорогоцінні камені, такі як: олександрит, аквамарин, лазурит, бірюза, смарагд, топаз, цитрин, сапфір, кіаніт, синій агат, авантюрин та ін.

Прекрасним доповненням до новорічного образу стануть живі квіти, а так само квіткові або трав'яні аромати. Вони нагадають про природному середовищі існування коні.

При зустрічі року Коня треба намагатися сяяти всім, чим можливо. Це можуть бути яскраві прикраси, сліпуча краса, іскрометний гумор або неабиякий розум. Ці якості повною мірою властиві господині наступаючого року. Прикрашати себе цілий рік постійно одними і тими ж коштовностями буде нудно, а блиск розуму не набридне ніколи.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .