2 способи як прокинутися з ранку з укладеними волоссям

2 способи як прокинутися з ранку з укладеними волоссям

Багато жінок стурбовані своїм зовнішнім виглядом. Мова йде не лише про косметику, макіяжі, манікюрі, але і про красивою укладанні. Часом на неї просто немає часу. А так хочеться виглядати красиво і привабливо. Напевно, кожна з нас стикалася з такою проблемою. Після сну завжди волосся стирчить в різні боки. Доводиться їх заново мити, сушити, укладати. Через це доводиться вставати на годину раніше, замість того, щоб це час повалятися і поніжитися в своєму ліжечку. 

Вранці так важко всім вставати на роботу і так не хочеться, а тут ще потрібно йти і мити голову. Правда, це непоганий спосіб підбадьоритися, деколи він працює покруче будь-якого кави. Чоловікам в цьому випадку пощастило. Їм не потрібні ніякі зачіски та макіяжі. Чи є спосіб цього уникнути? Звичайно, є і не один.

Прокинутися з ранку з зачесаним волоссям? Це реально! Просто необхідно увечері приділити собі кілька хвилин. Ось два найбільш простих способи.

Спосіб № 1


Привабливі локони


Перед сном накрутіть сухі волосся за допомогою плойки або прасування для волосся. Потім кожну кучеряву прядку скрутіть спіралькою і зверху закріпіть невидимками.

Для кращої фіксації надіньте на голову спеціальну сітку для волосся. Тоді навіть неспокійний сон не зіпсує вашу зачіску.

Вранці


Піднявшись з ліжка, зніміть сітку і все невидимки. Розпустіть локони. Потім нахиліть голову вниз і збийте отримані локони руками.

За бажанням можна розчесати все волосся, але тільки не щіткою, а гребінцем з рідкими зубцями. На закінчення збризніть зачіску лаком для волосся.

Щоб довге волосся не втратили об'єм і пишність за ніч, зв'яжіть їх у пучок над верхівкою (але не туго). От побачите, з ранку локони будуть підняті біля коріння, а вам буде потрібно менше часу на укладку.

Короткі волосся нерідко стирчать у різні сторони після міцного сну. Щоб цього не допустити, надіньте на них з вечора спеціальну сітку для волосся.

Щоб волосся не плуталися, не ламалися і не електризувалося під час сну, заплітайте їх на ніч у вільну косу.

Спосіб № 2


Таку зачіску робили ще наші бабусі. Але, як відомо, мода повертається. Ще б! Така зачіска виглядає дуже оригінально, а робити її простіше простого. З вечора все волосся заплетене в тонкі кіски. Розділіть все волосся на кілька проділів. Пам'ятайте, чим товще буде коса, тим більш плавними будуть хвилі, і навпаки. На кожному проборе плетемо косу. Закріпіть кіски маленькими резиночками.

Вранці


Перед тим як відправитися на роботу, розпустіть кіски і розчешіть їх руками. Ні в якому разі не користуйтеся гребінцем. Вона лише зруйнує отримані хвилі, і волосся буде стирчати в різні боки. Але якщо раптом все ж розчесали, спробуйте весь цей безлад прибрати за допомогою лаку для волосся. Але не заливайте його занадто багато, інакше на голові утворюється кірка. Тоді вам в будь-якому випадку знадобиться мити голову, а часу вже не буде.

У результаті або підете з незрозуміло чим на голові, або запізнилися на роботу, що викличе невдоволення вашого начальства.

Для додання зачісці ефекту мокрого волосся можна перед тим як пройтися пальцями по волоссю, розтерти в них трохи гелю, підійде і мус для волосся.

Пам'ятайте, волосся необхідно мити в міру їх забруднення, а не за встановленим вами днях. Ніяка ефектна зачіска не буде красиво виглядати на засмальцьованих волоссі. Не забувайте мити гребінець, це дозволить вашим волоссю менше бруднитися. Користуйтеся гребінцем з дерева, але частіше міняйте її. Це дозволить уникнути травмування волосся, так як на такому природному матеріалі можуть з'являтися зачіпки.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .