Як відновити шкіру обличчя після свят?

Як відновити шкіру обличчя після свят?

Ви розумієте, що пройшли свята позначилися на вашій зовнішності? Але не турбуйтеся, ви не самотні. У свята більшість людей переїдають і недосипають. Представляємо вашій увазі план як позбутися ознак минулих свят на обличчі і повернути шкірі колишнє сяйво.

Етап 1: Відпочинок


Якщо ви провели кілька безсонних ночей в клубах, то в першу чергу необхідно гарненько виспатися. Після свят необхідно дотримуватися режиму і намагатися лягти спати і прокидатися в один і той же час кожен день. Шкіра виглядає здоровою і блискучою, якщо організм добре відпочив, в іншому випадку тьмяна шкіра з ознаками перевтоми.

Етап 2: Зволоження


Якщо останнім часом у раціоні були присутні тільки коктейлі і кави, необхідно терміново згадати про старої доброї воді. Чим більше зневоднений організм (побічний ефект від вживання алкоголю і кави), тим гірше виглядають шкіра і волосся. Тримайте при собі завжди хоч маленьку пляшку води.

Якщо ви вдома наберіть воду в глечик і додайте шматочки огірка і лимона. Такий напій буде дуже до речі на протязі всього дня. Ще одна корисна (і смачна) комбінація - лайм з чорницею. Дуже важливо, щоб шкіра була досить зволожена, тоді вона має відмінний вигляд.

Етап 3: Маски


Маски для особи мають спрямовану дію і можуть значно поліпшити ваш зовнішній вигляд. До того ж, зимові холоди відкладають сильний відбиток на шкірі, тому почати слід з зволожуючою маски, яка насичує шкіру вологою і забезпечить здоровий вигляд. Заспокійлива маска забезпечить шкірі миттєве зволоження, утримає вологу, залишить шкіру ніжною та еластичною. Якщо у вас проблемна шкіра з прищами, від яких залишаються шрами, використовуйте маску проти нерівностей шкіри. Глибоко очищаюча маска з бамбуковим екстрактом і корою верби прибере надлишки шкірного жиру і добре очистить пори без роздратування шкіри.


Етап 4: Очищення


Після всіх свят організму просто необхідно позбутися від отриманого «веселощів». Щоранку протягом тижня випивайте склянку теплої води з лимоном. Це допоможе вигнати з організму токсини. Додайте в раціон якомога більше свіжих овочів і зелені, які багаті білками і «хорошими» жирами (оливкова олія, авокадо), а також уникайте цукру, щоб не навантажувати організм зайвими калоріями. Якщо у вас достатньо сили волі, замініть ранкова кава на трав'яний чай або, ще краще, ще один стакан теплої води з лимоном. Перекусити краще фруктами або горішками (а не тістечком і чіпсами), і через тиждень ваше самопочуття значно покращиться і ви помітите, що шкіра теж виглядає красивою і пружною.

Краса зсередини 


Те, що ти їси - не менш важливо, ніж те, чим ти смазываешь шкіру. Очищений організм легко справляється з кровообігом, даруючи тобі свіжий доглянутий вигляд. Тому - відмовся від усього жирного, солоного і смаженого, влаштуй собі «місяць здорового харчування». Це зовсім не означає, що тобі доведеться голодувати, - ні в якому разі! Просто привчи себе до правильного раціону. 

Сніданок - каша (будь-який, але краще вівсяна), плюс тарілка сиру або шматочок сиру, плюс зелений чай. Обід - тарілка тушкованих овочів, трохи супу і шматочок запеченої або вареної курки. Вечеря - шматочок нежирної риби, овочевий салат, скропіть олією і лимонним соком, і кефір. Пий побільше чистої води без газу, зелений чай з медом і свіжих овочевих і фруктових соків. 

Маски для обличчя відновлюючі


Нарешті, остаточно «пожвавлять» і відновлять шкіру живильні і зволожуючі маски. 

1. Візьми по 2 столових ложки тертої сирої буряків і кефіру. Нанеси суміш на обличчя, через 10 хвилин змий теплою водою. 

2. Змішай по 1 ст. ложці тертого банана і вівсяних пластівців, додай 1 ч. ложку сметани. Накладати на обличчя потрібно товстим шаром, на 10 хвилин. 

3. Збий 1 білок, крапни будь ефірне масло і терту цедру апельсина. 

Нанеси на шкіру, через 10 хвилин ретельно змий. Після кожної маски потіш особа відповідним кремом. 

Роби такі процедури 2-3 рази в тиждень, і вже через пару тижнів помітиш поліпшення.

Маска з апельсина 


Всі ми знаємо, що свіжовичавлений апельсиновий сік дуже корисний для здоров'я. Чи знаєте ви, що м'якоть від апельсина, яку ми зазвичай викидаємо, зробивши сік, може використовуватися в якості відновлюючої маски для обличчя? Візьміть м'якоть апельсина, мед, вівсяну крупу і йогурт, все змішайте, нанесіть на обличчя і змийте теплою водою.

Маска з огірка


Збийте в блендері один огірок, додайте трохи йогурту, і у вас вийде одна з найпростіших відновлюють масок для обличчя! Таку маску можна робити весь рік, особливо влітку.

Маска з м'яти


Маска з м'яти допоможе вам не тільки відновити шкіру, але і позбавитися від чорних крапок. Щоб приготувати таку маску, вам знадобиться трохи зусиль і часу, але, повірте, результат того вартий. Збийте в блендері один великий огірок, покладіть масу в каструлю, додайте трохи води, і подробленные листочки м'яти, і трохи прокип'ятіть. Отриману масу нанесіть на обличчя, залиште на 15 хвилин і змийте теплою водою.

Фруктова маска


Фруктова маска дуже корисна для шкіри вашого обличчя. Щоб зробити відновлює фруктову маску вам знадобиться 3 скибочки папайї, 2 скибочки манго, 1 скибочка ананаса і 1 чайна ложка меду. Нанесіть маску на обличчя, залиште на 15-20 хвилин і змийте теплою водою. 

Полунична маска


Полунична маска - одна з найкращих відновлюють масок для обличчя. Особливо полунична маска підходить для тих, у кого жирна шкіра обличчя і розширені пори. Візьміть 5 великих ягід полуниці, розімніть вилкою, додайте 1-2 чайної ложки меду. Суміш нанесіть на обличчя, залиште на 10-15 хвилин і змийте теплою водою.

Маска з оливкової олії


Ця маска підходить для відновлення пошкодженого волосся. Змішайте 2 яєчних жовтки з ¼ склянки оливкової олії. Нанесіть на волосся і залиште на годину. Не наносите на коріння волосся. Оливкова олія дуже корисно не тільки для вашої шкіри, але і для організму. 

Маска з трав'яного чаю


Трав'яний чай може використовуватися в якості відновлюючої маски для обличчя. Приготуйте трав'яний чай, змочіть у ньому ватку і покладіть на обличчя. Ця одна з самих кращих відновлюють масок для обличчя. Також буде вам цікава стаття про трав'яні чаї.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .