Любовний гороскоп на 2014 рік для всіх знаків Зодіаку

Любовний гороскоп на 2014 рік для всіх знаків Зодіаку

Зелений Кінь нам кокетливо посміхається і махає. Що нам заготував любовний календар? У прийдешньому році нас чекають пригоди і любов... вона Буде вічною, ніхто не знає. І що ми знаємо про вічність? Але варто очікувати пристрасних і неймовірних романів з сексуальними партнерами. Багато хто з нас жертвують кар'єрою заради свого супутника.

Всі романи, рано чи пізно потухнуть, якщо ви не встигнете стати кращими друзями. Так що постарайтеся. Інакше ваш роман скине вас з гори і розіб'є серце на дрібні шматочки. А закохані, які вже давно разом, захочуть оформити свої стосунки офіційно. Це хороший рік для одруження. Пари, які не заведуть дітей, швидше за все, розпадуться.

Сімейні люди зіткнуться з безліччю проблем. Для них рік буде не дуже благополучним. Кожен чоловік буде думати тільки про себе і про свою «свободу». Деякі будуть ходити наліво. Так що пора брати все в свої руки.

Овен


Якщо ваше серце вільне, то вас чекають неймовірні пригоди і бурхливий роман. Любов затьмарить розум і ви будете готові гори звернути заради свого коханого. Якщо він живе в іншому місті, то Овни будуть їздити до нього щотижня, забивши на свою втому і роботу. Буде здаватися, що це просто казка з книжкового роману.

Ваш супутник буде вас переробляти і виховувати. Адже ви не так «хороші» для млості. Якщо вам це не до смаку, то ваші стосунки прийдуть до кінця. Поруч з вами буде викупна особа. Цей привабливий чоловік буде вабити своєю красою. Він настільки сексуальний, що ви швидко забудете про свою любов.

Телець


Якщо ви перебуваєте в шлюбі, то в цьому році на вас чекає поповнення. Швидше за все, ви станете майбутньою мамою. Ви народите малюка або будете оформляти документи на усиновлення. Або у вашому житті відбудеться щось, що зміцнить ваші стосунки з коханою людиною.

Тельцям пощастить у коханні в 2014 році. Це їх рік. Знайомство з коханим відбудеться при дивних обставинах. Це може статися в парку чи сквері. Любов чекає вам на природі. Роман повністю залежить від Тельців. Якщо вони віддадуть частинку себе своїм партнерам, то їх чекає щасливих кінець.

Близнюки


Сімейні Близнюки будуть спеціально провокувати своїх подружжя. Вам не вистачає гостроти відчуттів. І найімовірніше закрутіть роман на стороні. Рано чи пізно чоловік дізнається про зраду, і попереду вас чекають негативні наслідки цієї інтрижки. Все може дійти до розлучення.

А ось вільні Близнюки будуть міняти коханців чи не кожен місяць. Це буде вдалим роком для представників цього знака. Дівчата-близнюки повинні бути акуратними і користуватися контрацептивами, а інакше ви скоро станете мамою. Якщо це у ваші плани не входить, то носіть з собою кандоны.

Рак


Раки чекають свою любов не в тому місці. Насправді вона зовсім поруч. Ви будете спостерігати за любовними інтрижками свого друга і навіть допомагати йому в сердечних справах. Але дуже скоро ваша дружба переросте в щось більше і ви закохаєтесь. Так Раки знайдуть кращого друга і коханого. Тим, хто одружився, чекає випробування. Вашого чоловіка будуть спокушати і потрібно буде обгородити його від спокусниць. Шлюб може розвалитися. Так що постарайтеся урізноманітнити ваше сімейне життя.

Лев


Сімейні люди захочуть розважитися. І якщо ваша половинка не поділяє вашого завзяття бродити по вечірках, то ви легко можете залишити його і піти тусити на паті. Але тут є невелика заковика - коли повернетеся з черговою туси, то зрозумієте, що вас кинули. Так що вгамуватися свій запал, якщо вам доріг ваш коханий.

Вільні Леви будуть розважатися на всю котушку. Вас чекають неймовірні романи з красивими чоловіками. Вони допоможуть підвищити самооцінку. Леви можуть по-справжньому закохатися і стати щасливими. Не лякайтеся серйозних стосунків.

Діви


Попереду красиве життя. Навколо вас буде багато прихильників, які мріють роздобути ваше серце. Вони будуть боротися за увагу. Вам це сподобається і ви будете збоку дивитися, як вони перегризають один одному горлянки. Насолоджуйтеся видовищем. Але коли ви зустрінете ЙОГО, то ваше серце заб'ється так, як ніколи раніше. Це буде любов з першого погляду.

Якщо ж ви дама сімейна, то не переживайте, вас чекає бурхливе життя. Між вами і чоловіком палає неземна пристрасть, яку ніхто не загасить. Попереду будуть випробування, і ви зможете зрозуміти, наскільки ваш шлюб непорушний.

Терези


Сімейне життя буде розміреним і без пригод. У вашому житті гармонія і варто радіти. Ви дуже любите свого чоловіка і бажаєте бути з ним вічно.

Терезам пощастить у цьому році в любові. Все складеться як у ваших заповітних мріях і ви повністю поринете в любов. Але не варто зовсім забувати про оточуючих людей. Кохайте і будьте коханими!

Скорпіон


Хороший рік для любовних пригод. Скорпіони в ударі. Але знаєте, не варто колекціонувати любовні перемоги, вони можуть принести вам неприємності. Наприклад, це може позначитися на стосунках з близькими людьми і спричинити за собою фінансові проблеми. З коханою людиною може статися неприємність. І тоді ви зрозумієте як він вам доріг.

Сімейні Скорпіони будуть іноді фліртувати з колегами або випадковими знайомими, щоб відволіктися від проблем і сірих буднів. Але з серцевими справами жарти погані, так що будьте обережні!

Стрілець


Стрільці будуть ідеалом, у вас будуть закохуватися красиві чоловіки. Ваша внутрішня сила буде притягувати сильних людей до себе. Тепер у Стрільців багато шанувальників, вибирайте на свій смак і колір. Все у ваших руках. Від рішення залежить подальша доля.

Заміжні Стрільці будуть багато часу проводити зі своїм коханим. Ви будете з чоловіком вирішувати проблеми родичів. Це зблизить вас і зміцнить союз.

Козеріг


В цьому році сімейних Козерогів чекає складний вибір. Ви зустрінете нове кохання і заведете роман на стороні. Вам буде складно зробити вибір. Козероги не будуть знати, як правильно вчинити: піти заради любові або залишитися з нелюбом, щоб зберегти сім'ю. Все у ваших руках. Можливо, ви зрозумієте, що сильно любите чоловіка і не доведеться вибирати.

Козероги мають якусь мету, а досягти її можна буде, тільки спокусивши одного чоловіка. У спробах зваблювання ви забудете про своєї мети, адже ви закохаєтеся в нього і зрозумієте, що любов важливіше, ніж ваша мета.

Водолій


Вас чекає кілька романів. Але оточуючим людям ваш вибір не сподобається. Адже з боку видніше, що ви сходите з розуму. Ці любовні відносини змінять ваш світогляд, і ви можете впасти в депресію. Зате до початку зими 2014 ви зустрінете чоловіка, з яким у вас будуть серйозні стосунки.

Заміжні Водолії будуть страждати в сімейному житті. З-за того, що ви намагаєтеся домінувати над своїм партнером, шлюб тріщить по швах. Ваші стосунки зважаться. Пора щось міняти, а точніше змінюватися. Будьте поблажливіші і добрішим.

Риби


Ваші стосунки почнуться як в кіно. Ви навіть не зрозумієте, що сталося. Риби закохаються з першого погляду. Можна буде відразу зрозуміти, що цей чоловік уготований вам долею. Це саме те, що доктор прописав. Якщо це ваша половинка, то він сам буде шукати зустрічі.

Тих, хто перебуває у шлюбі, чекають пригоди. Якщо у вас немає дітей, то ви кинете свого чоловіка заради нового кохання. Адже не можна упускати свій шанс на щастя. Але ваші стосунки з чоловіком ще можна буде врятувати. Так що якщо не полінуйтеся, то все буде добре.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .