Як відсвяткувати День святого Валентина?

Як відсвяткувати День святого Валентина?

Очікування свята, як відомо, приємніше самого свята. Але крім радісного передчуття, воно супроводжується ще і вельми прагматичними міркуваннями про те де, з ким і як провести цей день і вечір, і дуже часто вибір змушує задуматися. День святого Валентина, як свято кохання, трохи спрощує вибір, адже традиційно прийнято проводити цей день з коханими. Але як бути у випадку, коли «другої половинки» немає або ви не зможете святкувати разом? Або якщо хочете зробити вечір з коханою людиною не просто романтичним ввечері, а незабутньою подією? Давайте спробуємо розібратися, як найкраще провести День закоханих в різних ситуаціях.

Як провести День святого Валентина з коханою людиною


Щоб цей день дійсно запам'ятався - перетворіть його в гру. Заздалегідь придумайте побільше нескладних загадок з приводу ваших відносин або звичок (наприклад, місце, де ви вперше взялися за руки, назва вулиці, на якій ви познайомилися, назва пісні, яка стоїть у вас на виклик тощо) і відправляйте їх повідомленнями протягом дня. В самому першому повідомленні попередьте коханого, що за кожну правильну відповідь будуть нараховуватися бали і від їх кількості залежить те, який приз чекає його ввечері. Що це буде за приз можна придумати самостійно або просто запитати, чого хоче Ваша половинка - «конвертувати» правильні відповіді кількість простих бажань, які повинні бути такими, щоб можна було виконати саме в цей вечір. Також можна подібним чином зробити незвичніше романтична вечеря - підготуйте картки з загадками, відповідь на які - це предмет меблів або місце, де захований невеликий подарунок, листівка з визнанням або шматочок пазла з вашим спільним фото.

Заходи на День Закоханих в компанії


Тим, хто будь-які свята звик зустрічати шумно і весело, найкраще відсвяткувати День закоханих в компанії друзів і приятелів. До того ж, можна веселитися разом з коханою людиною, а завершити вечір романтичною вечерею удвох. Якщо Ви вирішили виступити в ролі організатора свята, подбайте не тільки про веселих конкурсах і оригінальних призів, але і про загальну ідею свята - тоді можна буде заздалегідь попросити гостей підібрати костюми і макіяж. Наприклад, можна вибрати незвичайну для Дня закоханих тему - вечірку в стилі «Острова скарбів». Всі присутні повинні одягнутися в піратів (тільники, закочені джинси, грубі ремені і хустки-бандани), а замість Купідона нарядити одного з гостей папугою. Можна підібрати тематичні разбойнические, піратські або морські конкурси, а в якості призів давати кожному переможцю частина карти, склавши яку можна буде знайти скарб - скарб з шоколадних монет на всю компанію.

Як відзначити 14 лютого в самоті


Якщо Ви вирішили або змушені зустрічати День святого Валентина без коханої людини або друзів, це зовсім не привід засмучуватися, адже себе Ви теж любите! І в цей день можна балувати себе всіляко: приготуйте або купіть собі саму улюблену їжу (наприклад, піцу з морепродуктами або банку оливок, які крім Вас ніхто не любить), надіньте гарний одяг (або улюблену піжаму) і влаштуйте перегляд улюблених добрих фільмів чи мультфільмів. Або займіться тим, на що зазвичай не вистачає часу або соромитеся - почитайте улюблені вірші, зробіть ретельний педикюр, співайте караоке і вивчіть улюблений танець з відео-уроку. Такий вечір для «себе коханої» буде ні на секунду не гірше романтичної вечері або веселого свята!

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .