Майстер-клас по створенню подарунка на день святого Валентина

Майстер-клас по створенню подарунка на день святого Валентина

Настає один з найромантичніших днів у році - день святого Валентина, і напевно вам хочеться приготувати щось особливе для своїх рідних та друзів, чи то смачне частування, цікавий сценарій свята або фантазійний виріб.

Серце - головний символ любові, тому наш сьогоднішній майстер-клас присвячений створенню сердечок на день всіх закоханих. Цей handmade-подарунок може стати не тільки тематичним прикрасою інтер'єру на день святого Валентина, але і сімейною цінністю, що нагадує про любов і повагу один до одного.

Обов'язково підключіть до процесу створення сердечок своїх дітей! Кожен рік, прикрашаючи будинок рукотворними речами, ви будете згадувати радісні моменти, пов'язані з спільною творчістю. Сердечка, зроблені своїми руками, незалежно від дати в календарі буде зберігати в собі тепло ваших рук...

Сердечка своїми руками


Для створення подарунка на 14 лютого вам знадобляться наступні матеріали:
  • Шпагат
  • Олов'яна фольга
  • Борошно
  • Вода
  • Червона акрилова фарба

Крок 1: зробити шаблон для майбутньої вироби, відріжте 20 см від 30-сантиметрового листа олов'яної фольги. Послідовно поверніть фольгу смугою (2,5-3 см шириною) і потім складіть її вдвічі. Отриману смужку різко зігніть навпіл. Надайте фользі форму сердечка. Скріпіть вільні краї шаблону за допомогою скотча.


Крок 2: Візьміть рівні частини води і борошна, і приготуйте пасту paper mâché. Перемішайте інгредієнти до однорідної маси і додайте 2 столові ложки червоної акрилової фарби. Того обсягу пасти, який виходить з 1 склянки борошна і 1 склянки води, вистачає на 6 сердечок.


Крок 3: Для кожного серця відріжте метровий шматок шпагату. Занурте шпагат в пасту пап'є-маше. Слідкуйте за рівномірним і ретельної фарбуванням, вручну розподіляючи пасту з шпагату (доручіть це дітям - їм дуже подобаються подібні завдання). Відіжміть надлишки клею. Застеліть деко листом фольги і вільним чином укладіть шпагат в заготовлені шаблони.


Крок 4: Після того як ви заповните всі шаблони, випікайте сердечка протягом 1 години при температурі 200С. Після закінчення цього часу вимкніть духовку і залиште сердечка на плиті ще на одну годину.

Крок 5: Розріжте фольгу ножицями і акуратно вийміть сердечка.

Крок 6: Візьміть ще один відріз шпагату і протягніть його через переплетення в сердечках, щоб вийшла гірлянда. Ви можете підвішувати сердечка як вертикально, так і горизонтально.


Використовуючи цю ідею, ви можете створити своїми руками пам'ятні подарунки на день святого Валентина для всіх ваших друзів і родичів. Якщо замість шпагату взяти грубу полотняну нитку і пропорційно зменшити розмір шаблону, можна зробити симпатичні маленькі сердечка. Звичайно, такі вироби зажадають більш кропіткої роботи, але результат обов'язково порадує всіх тих, кого ви привітаєте з днем святого Валентина.

Бажаємо приємного творіння!

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .