Що подарувати коханому чоловікові на 23 лютого?

Що подарувати коханому чоловікові на 23 лютого?

Вибирати хороші подарунки чоловікові надзвичайно важливо, особливо на 23 лютого - адже для них це суто чоловіче і особливе свято. Там більш, що скоро жінки й самі будуть отрімувати подаруночки до 8 березня...

Якщо у смартфона, перфоратор або супер килимки в машину ви ему мотузки далиподарували на Новий рік і тепер хочете обійтися чимось більш бюджетним, але не менш приємним, то для вас ми підібрали декілька рекомендацій.

Для близької людини


Своєму ненаглядному можна дарувати все, що завгодно, адже ви - близькі люди. Ви напевно точно знаєте, який парфум любить ваша половинка, або яким кремом в таємниці від побратимів намащує він своє мужнє обличчя після гоління. Однак, з подарунком для коханого можна промахнутися. Запам'ятайте два правила.

Перше: якщо ви давно зустрічаєтеся або навіть заміжні, не вбивайте залишки романтики. Шампунь від облисіння, крем проти пітливості ніг, гель від мішків під очима - все це, безумовно, може стати в нагоді вашому чоловікові, але навіщо v свято нагадувати про його маленьких недоліках? Краще дарувати щось оригінальне і навіть зухвала. Масло для масажу з ароматом кориці (масаж додається), новий сексуальний аромат (наприклад, Hugo Red від Hugo Boss з нотами амбри, ревеню, грейпфрута і рожевого перцю), несесер з натуральної телячої шкіри (v відрядженнях згадував вас частіше і з вдячністю).

Друге: якщо ви перебуваєте на початку стосунків з чоловіком, коли ще не все таємне хвилює явним, теж не варто дарувати дезодоранти, гелі для душу, інші засоби гігієни, які можуть містити не дуже витончений натяк «пішов і помився». А то раптом піде, але мотузки не з вами. V початку роману прийнято дарувати тонкі романтичні речі. Можна парфумовану свічку для майбутнього спільного закуски (краще з ароматами-афродизіаками - ваніль, шоколад, обкладинка, пачулі, мускус, амбра, жасмин, імбир, мускат, сандал). Новинки чоловічої косметики теж будуть цілком доречні, наприклад, амброво-фруктовий аромат Urban Homme від David Beckham або ексклюзивно випущений аромат унісекс Forever Now від Gucci.

Здивуйте вашого коханого ароматом Gentlemen Only від Givenchy. Це сучасна інтерпретація одного з класичних парфумів будинку Givenchy Gentlemen 1974 року. V свій час ця композиція зупинилася, по-справжньому революційною для чоловічої парфумерії, пропонуючи сильні і інтенсивні деревні ноти замість традиційного цитрусово-ароматичного звучання.

Якщо ви хочете трохи «підштовхнути» свого чоловіка до активних дій, подаруйте йому аромат-натяк Eau de Nuit від Armani. Це темне і розкішне видання, створене з не спецій, цитрусових, кедра і райдужної оболонки ока. Композиція «нічного» ароматичні - більше тепла і чуттєва, ніж у класичних ароматів. Він відкривається акордами бергамоту і рожевого перцю. Пряні відтінки кардамону, мускатного горіха разом з квітковими нотами райдужної оболонки ока і геліотропа утворюють серце. База включає кедр, боби тонка і амбру. Такий аромат не дасть святкової ночі пропасти даром.

Для знайомого


Колегам парфумерну і косметичну продукцію краще не дарувати. Тим більше, одруженим. Тим більше, якщо ви заміжня. Особливо, якщо ви хочете успішно працювати в цьому місці і далі. Все-таки косметика припускає деякий рівень інтимності або близькості відносин. Також не варто пропонувати своєму чоловікові дарувати парфумерний подарунок своїм друзям, навіть якщо він буде вручений від вас двох. Це поганий тон.

Для родича


Папи (або свекра, якщо ви w дружніх стосунках) краще подарувати чи став мотузку класикою аромат якогось відомого парфумерного будинку, або статусний подарунок начебто шкіряного несессера і помазку з кістяною ручкою. Відразу обов'язково зауважити, це буде не боляче-це бюджетно. Але для папи адже нічого не шкода!

Від Dior Fahrenheit - мабуть, самий класичний аромат. Він входить v категорію деревно-моховитих. V «нотному підходить» - mandarin, бергамот, кедр, жимолость, пачулі, ветівера і мускатний горіх.

Наступний аромат-бестселер l'homme від Yves Saint Laurent. Оригінальний, але при цьому досить аскетичний дизайн флакона з «шайбою» v якості кришки, неодмінно сподобається дорослому і відбувся чоловікові. Основні ароматичні ноти - лимон, базилік і кедр.

Порадувати елегантного чоловіка зможе аромат Aventus ot Creed - «королівського» бренду з неймовірною багаторічною історією. Кажуть, що таким ароматом користувався я Наполеон Бонапарт. Основа парфуму вельми оригінальна - ялівець, смородина, пачулі, дубовий мох.

Для самих маленьких


Майбутніх захисників теж можна порадувати подарунком від косметичного журналу. Сьогодні для малюків удосталь продаються всілякі мочалки-іграшки, шапочки для душу з вушками звірів та інші милі лазневі приналежності. Не забувайте і про піни для ванни з ароматом жуйки і шампуні без сліз.

Правильний подарунок на 23 лютого допоможе вам підкорити суворе чоловіче серце і стати талісманом міцною взаємної любові!


Психологи рекомендують придивитися до якого типу відноситься ваш чоловік і відповідно з цим визначатися з відповідним подарунком.

Якщо він...

Естет

Творчий і вільнодумний людина з несподіваними нападами філософського настрою. Він любить все красиве і вишукане: одяг, аксесуари, їжу. Для того щоб догодити естетові, потрібен справжній творчий політ думки. Безпрограшний варіант - два квитка в театр на спектакль за його улюбленому витвору, з улюбленими акторами. Естет буде довго пам'ятати цей подарунок і, звичайно, даму, яка презент піднесла.

Ромео

Людина з величезним серцем, призначеним тільки для єдиною. Так як цей чоловік цілеспрямовано шукає свою неповторну кохану, можна зіграти на цьому. І видати себе за неї. Підступний план завоювання почнемо з подарунка на 23 лютого. По-перше, варто зрозуміти, якими якостями повинна володіти його єдина, які його очікування від неї і відносин. Вона повинна бути ніжною і домашньої? Піднесіть м'який теплий шарф або плед, який зігріє його в хвилини мрій. Приємні відчуття від речей викличуть у нього теплі спогади про дарувальника. Молодий чоловік захоплюється класичною музикою чи прозою? Тоді подаровані диск або книга залишать в його душі масу позитивних емоцій, які будуть працювати на вас.

Ведмідь

Типовий «сільський телепень», не володіє мистецтвом зваблювання, не вміє красиво говорити і доглядати. Такі чоловіки зазвичай стають хорошими семьянинами. У них в житті все просто і ясно. Хочете йому сподобатися - даруйте практичні речі. Бритва, набір кухонних ножів і просто смачний домашній вечеря-все це чудово підійде. Ведмідь оцінить вашу хазяйновитість.

Спортсмен

Якщо він грає у волейбол, хороший м'яч - чудовий презент. А якщо ви вручите волейбольну сітку-ціни не буде вашого подарунка як, відповідно, і вам. Справжньою перемогою над серцем спортсмена стане диск з його кращими іграми.

Буркотун

Зустрічаються і такі чоловіки, які до всіх і всього ставляться занадто критично. Не довіряють нікому. Вони ворчливы і з вигляду недоторканні. Але у кожного «непробивного» існує ахіллесова п'ята, і її можна акуратно, за допомогою спостереження за людиною, намацати. А потім діяти за обставинами. Таким людям, як правило, не вистачає уваги. Тому можете сміливо дарувати на 23 лютого приємні дрібниці. Сам факт дарування - це вже увагу до чоловіка, яке здатне розтопити серце буркуна.

Джеймс Бонд

Красивий, привабливий, розпещений жіночою увагою. Зрозуміло, що одним подарунком його в себе закохати, але починати з чогось треба. А 23 Лютого - прекрасний привід приступити до мудрого і обдуманого наступу на цього чоловіка. Щоб він часто про вас згадував, необхідно, щоб ваш подарунок був у нього перед очима. Приміром, ексклюзивна настільна лампа. Або набір якісних плічок для одягу, які чоловік кожен день буде тримати в руках вранці.

Трубадур

Душа компанії, товариський, чарівний, він легко і поверхнево ставиться до відносин. Приручити його непросто, але гра варта свічок. Треба поспостерігати, якими якостями цей чоловік завоевы кість увагу оточуючих. Проаналізувати і підкріпити його впевненість у собі подарунком. Якщо він обожнює грати на гітарі і чудово співає, можна подарувати йому струни і вінілові платівки із записами відомих гітаристів. Якщо любить організовувати жартівливі конкурси - піднести набір з приладдям для проведення оригінальних вікторин.

Крім цього зверніть увагу на те, під яким знаком зодіаку народився ваш коханий.

ОВЕН полюбляє практичні подарунки, які стануть в нагоді в побуті.
ТЕЛЕЦЬ радіє всьому, що надає затишок і комфорт його будинку.
БЛИЗНЮКИ обожнюють багатофункціональні подарунки. Приклад - ручка-термометр.
РАК любить душевні подарунки. Вручіть не просто фотоальбом, а фотоальбом з добіркою його фотографій.
ЛЕВ обожнює яскраве, помітне, ексцентричне. Гідні картини, статуетки, запонки - це все для нього.
ДІВА невибаглива до ціни. Головне - якість і користь.
ТЕРЕЗАМ важливий антураж. Подарунок повинен бути красиво упакований і з гідністю піднесений.
СКОРПІОН чекає до себе підвищеної уваги, тому перш ніж зробити вибір, варто ретельно проаналізувати його характер.
СТРІЛЕЦЬ любить оригінальність. Але зрадіє рюкзаку, якщо любить подорожувати, або мотоциклетним рукавичкам, якщо обожнює швидку їзду.
КОЗЕРІГ поважає престижні речі відомих фірм.
ВОДОЛІЙ обожнює все найсучасніше, тому вибрати йому подарунок не складе праці.
РИБИ здатні оцінити навіть найменшу дрібницю, якщо вона була обрана за участю і любов'ю.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .