Як відсвяткувати 8 Березня: 8 нестандартних способів

Як відсвяткувати 8 Березня: 8 нестандартних способів

Зустріти це улюблене усіма жителями СНД свято можна найрізноманітнішими способами, про які ми і розкажемо в цій статті

Спосіб 1. Сама собі господиня


Справжня жінка не стане в цей день гадати: "подзвонить мені хто-небудь або не подзвонить", "привітає - не привітає", а влаштує свято сама. І це буде ідеальний жіночий день для себе коханої! З ранку ви можете записатися в салон краси на приємні дівчачі процедури: манікюр, педикюр, масаж і лікувальні маски. Потім - саме час відправитися в магазин і купити, нарешті, те саме плаття і ті самі туфлі, ну, або той самий набір вудок - все залежить виключно від ваших бажань. А ввечері обов'язково замовте додому піцу, суші або купіть в найближчому магазині набір самих смачних і поживних шоколадних цукерок. Вжити всі з шампанським під який-небудь хороший жіночий фільм, наприклад, "8 жінок" Франсуа Озона.

Спосіб 2. Пікнік на узбіччі


Виїхати величезною компанією в ліс завжди весело, але 8 березня - особливо. Начебто їдеш відзначати весну, а навколо - сніг і заячі сліди. І це саме те, що потрібно! Накупите різнокольорових куль, плюшевих квітів, зробіть гірлянди з кольорового паперу - прикрасьте всім цим навколишні ялинки палиці - і відчуйте справжню весну! В крайньому випадку можна зліпити з снігу урочисту фігуру Клари Цеткін і водити навколо неї хороводи. Прихопіть з собою легкі закуски, термос з гарячим чаєм і гарний настрій.

Спосіб 3. По-сімейному


У цей день можна зібрати всіх жінок своєї родини воєдино і влаштувати шикарне застілля. Повірте, спілкування з мамою, бабусею або тіткою по душах - справжнє задоволення, яке починаєш цінувати не відразу. Досвід жіночої частини вашої родини часом здатний допомогти вам у вирішенні багатьох проблем. Одна моя знайома після таких святкових посиденьок заявила: "Я й подумати не могла, що моя бабуся була так само смертельно і нещасно закохана в молодості, як я зараз! Вона не тільки пояснила, як "кинути погане і почати жити заново", але і розповіла, як після всього полюбити заново! До речі, з дідусем вони одружені вже 50 років!"

Спосіб 4. Спорт


Поки всі панночки країни синхронно жують тортики, любовно приготовані їх чоловіками і дітьми, - ви працюєте над собою і вже до літа готуєтеся стати справжнім досконалістю! 8 Березня влаштуйте собі смачний і здоровий свято: з ранку зробіть зарядку, прийміть контрастний душ, приготуйте простий і корисний обід: овочевий салат з кунжутним насінням, запечену курячу грудку, цукерки з сухофруктів. Сходіть в цей день в баню, сауну, подаруйте собі абонемент в спортзал або нові кросівки для бігу. У цей день ви будете дійсно пишатися собою: поки всі дівчата обіцяють "почати робити фігуру після свят", ви вже щосили прагнете до краси і здоров'ю!

Спосіб 5. Офіс


Не секрет, що корпоративи зближують. 8 Березня на роботі - привід познайомитися ближче не тільки жіночого, але і з чоловічою частиною колективу. Плюси корпоративного святкування в тому, що ви можете абсолютно не заморочуватися на тему готування і конкурсів - це зроблять за вас. Домовтеся прийти в цей день на роботу в яскравих сукнях - нехай ваші колеги побачать вас в іншому амплуа!

Спосіб 6. Дівич-вечір!


Веселощі у суто жіночій компанії в цей день - класика жанру. Розважтеся з подругами як слід: влаштуйте піжамну вечірку без макіяжу, з купою солодощів і суворим боєм подушками. Або сходіть ввечері в клуб: дикі танці, коктейлі з вишенькою і чоловічий стриптиз на десерт!


Спосіб 7. Подорож


Раптово зібрати в сумку все найнеобхідніше (гаманець, паспорт, помаду) і відправитися в поїздку - це так по-жіночому! Влаштуйте собі невелику подорож - не обов'язково в Париж, можна просто поїхати в гості до шкільної подруги, яка живе в іншому місті. Зміна обстановки завжди піднімає настрій. До речі, особливо завзяті шанувальниці свята можуть з'їздити в Копенгаген - саме там у 1910 році Клара Цеткін винесла пропозицію щорічно відзначати 8 березня День міжнародної солідарності жінок у боротьбі за економічне, соціальне і політичне рівноправ'я.

Спосіб 8. Він


Що ж, самий жіночий спосіб - довіритися Йому, своєму чоловікові. Адже він напевно приготував сюрприз і точно знає, що особливо порадує вас в цей день. Однак пам'ятайте: якщо квіти і цукерки коханий чоловік урочисто дарує вам тільки 8 Березня - варто задуматися, а чи потрібен такий чоловік в принципі.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .