Гороскоп на березень 2014 року

Гороскоп на березень 2014 року

Астрологічні поради на березень для всіх знаків зодіаку ви знайдете в цій статті.

Овен


21 березня - 20 квітня

Для Овнів цей місяць не можна назвати спокійним, але ви самі можете планувати надто багато справ. Спробуйте відразу коригувати свої плани, ви явно не встигнете зробити! На перше місце повинні вийти питання, пов'язані з квартирою, будинком, дачею. Причому все це буде вимагати від вас дуже великого вкладення грошей, так що на відпочинок чи інші покупки у вас грошей просто не може залишатися. Але в березні ви можете дуже непогано заробляти, якщо тільки самі не будете лінуватися. З особистим життям вам поки не щастить. Ви, мабуть, дуже втомилися від колишніх стосунків, але нічого нового поки не передбачається, чоловіки просто вас не помічають, або обходять стороною. У будь-якому випадку, вам потрібно змінити свій імідж, купити весняні вбрання і спробувати щось змінити у своєму житті. Інакше вам просто стане нудно, а від цього у вас з'явиться поганий настрій.


Телець


21 квітня - 21 травня

Тельці з великим ентузіазмом зустрічають весну, зима вам набридла. Березень може принести зміни - насамперед, у сферу реалізації. Ви давно вже збиралися хоч щось змінити в житті, вийти з-під впливу нелюбимого начальства, і зараз якраз настав самий відповідний для цього момент. Тельці повинні відразу просити пристойну зарплату, ваші вимоги будуть почуті. Складним моментом цього місяця є спілкування, ви погано йдете на контакти і таким чином можете самі собі нашкодити. Не треба нікого боятися, дійте тільки у власних інтересах. У Тельців складний період у сімейних відносинах. Ваш шлюб дав тріщину, і ви не збираєтеся йти на поступки. Конфлікти слідують один за іншим, особливо вони загостряться в кінці березня. У Тельців вельми нестійкий емоційний фон, в цьому випадку ви просто самі від себе втомлюєтеся. Уникайте нових дієт, навесні вони вам не підуть на користь.

Близнюки


22 травня - 21 червня

У Близнюків є привід перебувати в прекрасному настрої, все у них складається саме так, як вони цього хотіли. Найбільш вдала особисте життя, ви бачите, що вами по справжньому цінують, і відчуваєте повну взаємність до коханої людини. Якщо ви поки не заміжня, то можете отримати довгождану пропозицію, і у зв'язку з цим у вас почнуться нові клопоти. Деяку заздрість і лицемірство Близнюки можуть відчувати з боку подруг, так що вам краще не ділитися з ними секретами. Працюють Близнюки кілька нудьгують, нічого цікавого не відбувається. Ви навіть починаєте думати про те, як змінити обридлу роботу. У матеріальному плані березень - не самий вдалий місяць у році, особливо доведуть до банкрутства будуть подорожі та будь-які поїздки. Вони вас можуть просто розчарувати своїми витратами. Вам зараз потрібно не витрачати, а відкладати хоч якісь кошти.

Рак


22 червня - 23 липня

Раки в березні можуть щось суттєво змінити в своєму житті. Ви налаштовані рішуче і розумієте, що саме прихід весни може підштовхнути вас до дій. Ракам потрібно чиєсь схвалення, і ви його отримаєте, причому абсолютно несподіваним чином. Налаштовуйтеся на те, що у вас дуже ймовірна зміна сфери діяльності і місця роботи. Для заміжніх Раків місяць пролетить непомітно, оскільки ви не зайняті своїми проблемами, а справами чоловіка і дітей. Вони постійно від вас чогось хочуть! А відмовити ви нікому не можете, ви добрі і співчутливі. Для Раків важливо мати відкладені гроші, вони можуть стати в нагоді в кінці місяця. Це буде вимушена покупка, і на неї потрібні вільні кошти. Ваші заробітки мають досить мінливий характер, доведеться економити. Сильна сторона цього місяця у вас можуть прокинутися несподівані здібності, або ви чимось дуже зацікавитесь.

Лев


24 липня - 23 серпня

Левиць весь місяць можуть переслідувати несподівані звістки, і вони торкнуться самих різних сторін життя. Березень може внести зміни у ваше життя, але не можна сказати, що ви до цього особливо прагнете. Швидше за все, звістки надійдуть від подруги, з якою ви давно не бачилися і якій треба допомагати. Ймовірно, що в будинку у вас на якийсь час можуть оселитися нові люди, і ви від цього втомлюєтеся. Друга половина місяця пройде більш спокійно, але все одно якісь сплески емоцій вас будуть переслідувати. Левиці не зовсім розуміють, як себе вести в особистому житті - схоже, що ви чимось розчаровані або ж вас переслідують ілюзії, від яких давно пора позбавлятися. Починати нові стосунки в цьому місяці я вам не раджу, вони можуть почати розвиватися дуже бурхливо, але закінчаться набагато швидше, ніж би вам цього хотілося.

Діва


24 серпня - 21 вересня

Мабуть, самі великі труднощі чекають саме представниць знаку Діви, але ви мужньо ставитеся до будь-яких неприємностей. Вже з перших чисел березня потрібно подумати, як правильно поводитися на роботі, особливо якщо ви перебуваєте в підпорядкуванні, а не є керівником. З вашою думкою мало зважають, можуть давати обов'язки, які вам виконувати не варто. Навряд чи зараз можна розраховувати на підвищення або просування по службі, навіть якщо вам його обіцяли. Швидше за все, в березні Діви можуть зіткнутися з обманом, але у вас добре розвинена інтуїція, і якісь біди ви можете запобігти. Ваша романтична сторона життя поки практично не виявлена. Діви можуть закінчити одні відносини і знаходитися як би на роздоріжжі. Мабуть, потрібно просто відпочити і прийти в себе. Якщо є можливість, вирушайте на кілька днів в поїздку краще всього з близькою подругою - вам не вистачає позитивних вражень. 

Терези


22 вересня - 23 жовтня

Представниці цього знаку явно на себе не схожі, ви стали більш рішучої у своїх діях, а якщо вас дратують навіть можете проявити агресію. У першу чергу це стосується сімейного життя, але і на роботі Ваги ведуть себе дивним чином. Ви нарешті можете відстояти свої права, і це викликає неприховане здивування. Ваги в березні налаштовані заробити гроші, у вас з'явилася якась мета - швидше за все, вона пов'язана з поїздкою або з подорожжю в найближчому майбутньому, а для цього, звісно, потрібні гроші. Не відмовляйтеся від будь-якої роботи, яку вам будуть пропонувати, це має відбутися у другій половині березня. У відносинах віє певною прохолодою, і ви можете навіть просто відчувати дуже сильне розчарування від тих відносин, які маєте. Ваше здоров'я навесні дуже хитливо, непогано було б подбати про свій імунітет.

Скорпіон


24 жовтня - 22 листопада

Скорпіони мало про що думають, крім любові. Мабуть, у вас невдалий роман, на який ви витрачаєте величезну кількість емоцій. Цілими днями ви можете чекати дзвінка, дивитися на годинник і рахувати хвилини до зустрічі. А ці зустрічі можуть зриватися з незалежних від вас причин! Так що не варто витрачати час на цю сферу життя. Краще березень присвятити собі, своїй зовнішності, фізичній формі і спілкуванню з друзями і подругами. Заряджайтеся будь-якими позитивними емоціями, і тоді ваш емоційний стан прийде до ладу. В кінці березня ви вже починаєте думати про роботу і шкодувати про втрачені можливості. Можуть бути несподівані дзвінки та пропозиції, так що врахуйте, що вас наприкінці березня можуть чекати на якісь зміни в плані реалізації. Скорпіони можуть у будь-який момент мобілізувати свої сили і проявити стійкість характеру.

Стрілець


23 листопада - 21 грудня

Стрільці хочуть спокійного життя і взагалі не прагнуть до змін. Ви цілком задоволені тим, що маєте, і ваше становище дійсно досить стабільно. На роботі ви на хорошому рахунку, і навіть якщо у вашій організації можуть відбуватися зміни і скорочення, вас вони не повинні торкнутися. Протягом місяця у вас може бути декілька поїздок, особливо якщо робота пов'язана з відрядженнями. Стрільцям потрібні зміни, вам явно не сидиться на одному місці! Загальний фон місяця дуже сприятливий для будь-яких знайомств, ви легко захоплюєтеся новими людьми, у відносинах дуже поступливі. В сім'ї Стрільці умудряться займати лідируючі позиції, не докладаючи до цього особливих зусиль. Друга половина місяця може внести у ваше життя елемент чогось несподіваного, але це не зіпсує вам настрій. Займіться проблемами своїх батьків, схоже, що вони на вас образилися.



Козеріг


22 грудня - 19 січня

Козероги, не будуйте далекосяжних планів і дивіться на життя більш об'єктивно. Проявіть кращі якості свого характеру, силу волі та мужність. Ваше терпіння явно хтось відчуває, а ви намагаєтеся поводитися вкрай порядно. Але таким чином ви нічого не доб'єтеся, і до того ж ваше матеріальне благополуччя може стати тільки гірше. Але, в принципі, ця сторона життя для вас дуже вдала, гроші все одно якимось незбагненним чином у вас з'являються. З особистим життям можуть відбуватися різного роду непорозуміння, але, швидше за все, не з вашої вини. Ви можете бути трохи примхливою, але коханий чоловік здатний легко пробачити ваші недоліки. Останній тиждень березня може вас чимось стривожити, ви очікуєте звістки, і воно виявляється не самим приємним для вас. Неприємності можуть виходити з боку колишньої подруги. Безсумнівно, це складний для вас місяць, і ви відчуєте відчуття втоми.

Водолій


20 січня - 19 лютого

Водолії у березні стають вельми заповзятливими, що з вами буває нечасто, і цією ситуацією, безсумнівно, потрібно скористатися! Вирішуйте всі фінансові питання, якими б складними вони не здавалися, удача явно вас супроводжує. Водолії, в той же час можуть рахувати гроші і відкладають їх на якусь покупку. Краще її зробити в самому кінці місяця. З особистим життям ви остаточно заплуталися, і я б вам радила завершити старі відносини і швидше подумати про нові. Озирніться по сторонах - ви явно когось зацікавили, тільки самі не хочете помічати. Водолії дуже непогано виглядають, від вас виходить сексуальний настрій, так що саме час подумати і про цю сторону життя. Складним моментом цього місяця є поїздки - схоже, що їх краще не робити, оскільки вас чекають різного роду дрібні проблеми. Проводите відпустку, якщо він у вас передбачається, вдома. 

Риби


20 Лютого - 20 березня

Для Риб березень може виявитися складним місяцем, особливо якщо в березні у вас день народження. Ви більш вразливі у фізичному плані, можете частіше хворіти, та і взагалі емоційний стан у Риб дуже нестійке. Настрій може мінятися кілька разів на дню, і ви зовсім не контролюєте. Особливо складні ситуації можуть відбуватися вдома. Ви з чоловіком маєте різні погляди абсолютно з усіх питань, і особливо гострими будуть протиріччя, якщо вони торкнуться питань, пов'язаних з квартирою або дачею. Ні в якому разі не варто думати про покупках і продажах, це тільки остаточно зіпсує ваші відносини. Риби в кінці місяця стають більш оптимістичними, і деякі з вас можуть закохатися, що, безсумнівно, навесні дуже своєчасно.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .