Топ-5 корисних подарунків до 8 березня

Топ-5 корисних подарунків до 8 березня

Дорогі дівчата! Свято весни і краси - 8 Березня вже зовсім близько, а, значить, ваш коханий чоловік вже має замислитися над тим, що ж подарувати. Ви прекрасно знаєте, як важко дається чоловікам вибір подарунка. Щоб полегшити йому завдання, ви повинні дуже чітко натякнути, про що ви мрієте. Варіанти потрібних подарунків до свята шукайте у нашому матеріалі.

Найкраще озвучити чоловікові, чого б вам хотілося. Причому не натякнути, тому що вас можуть просто не зрозуміти, а чітко сформулювати побажання. Або як би ненароком залиште відкритим цей матеріалу на вашому комп'ютері, щоб улюблений побачив його. Можливо, ця інформація знадобиться.

Яскрава парасолька


Весняні дощі не зіпсують вам настрій, якщо у вас буде такий яскравий парасольку! Компанія Fare вже протягом 50 років займається дизайном і виробництвом першокласних парасольок та сумок. Парасольки Fare, в яких інноваційні технології та сучасні дизайнерські рішення поєднуються з традиційною німецькою якістю, користуються заслуженим визнанням у усьому світі.

Розумний квітковий горщик


Ви любите квіти, але зовсім немає часу, щоб за ними доглядати? Тоді замовте коханому ось таке чудо техніки - розумний квітковий горщик Click and Grow. Це абсолютно новий пристрій выращивающее рослини. У ньому рослини не вимагають поливу і добрив. За їх життям і зростанням стежать вбудовані в пристрій сенсори, процесор, і спеціальне програмне забезпечення. Розумний смартпот Click & Grow постійно вимірює показники всіх пов'язаних з ростом рослини параметрів, враховуючи задані в систему налаштування.

Оригінальний кейс для біжутерії


Незвичайний і стильний кейс для прикрас на три відділення з дзеркальцем і відділенням для ланцюжків давно був вам потрібен! Тим більше, що моделі, створені дизайнерами AB Collezioni, поєднують практичність і елегантність, при цьому виготовлені з використанням матеріалів високої якості.

Соковижималка для краси і здоров'я


Весна - час, коли дівчата особливо ретельно начитнают стежити за собою. Тому вам напевно знадобиться соковижималка, щоб робити собі корисні фреші. Якщо любите мандарини, грейпфрути, лимони, лайми та не особливо добре ставитеся до соків з буряка або моркви, то зверніть увагу на соковитискач для цитрусових, просте і дуже зручне. Все, що в ній є - це мотор, спеціальна насадка і ємність, де збирається сік.

Незвичайні мисочки для салату


Незвичайні салатниці Row Boat Salad Bowl і Wheelbarrow Salad Bowl прикрасять ваш стіл одним своєю присутністю на ньому. До речі, до посуді також додаються інструменти: лопати і вила, які замінять звичайні прилади для розкладання салату по тарілках.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .