2014 рік - Рік синього дерев'яного Коня: характеристика

2014 рік - Рік синього дерев'яного Коня: характеристика

Символ 2014 року за східним (китайським) календарем - синій дерев'яний Кінь. Синій колір - організованість, фанатизм, непохитність, ідеалізм, сила духу, світ, глибина, бачення, мудрість, тиша, спокій. Він асоціюється з постійністю і задумливістю, з вірністю, надійністю і честю. 

Практично кожній людині хочеться заглянути в майбутнє, щоб заздалегідь налаштуватися на майбутні позитивні і, як би цього не хотілося, негативні моменти життя. Помічником у вирішенні даного питання може стати стародавній китайський календар, який вказує, якій тварині належить той чи інший рік. Так ось, згідно з останнім 31 січня настане 2014 - рік синього Коня. Також її слід вважати дерев'яною. Чого очікувати від такої тварини, детально розглянемо далі.

Основні риси, властиві характеру Коня


Слід розуміти, що 2014 рік буде відповідати вподоби тварини, тому в першу чергу необхідно ознайомитися з його вираженими рисами характеру.

Кінь цінує домашній затишок, стабільні сімейні стосунки і, звичайно ж, любов. Тому у тих, до кого прийде це почуття в 2014 році, відносини будуть пристрасними, ревними, палкими і нескінченними.

Щоб господарка прийдешнього року була задоволена і допомагала Вам у 2014, необхідно обов'язково зустріти його в колі сім'ї ретельно прибраному будинку без поламаних кранів, інакше благополуччя буде витікати разом з водою.

Допитливий кінь віддає перевагу спілкуванню, красі та розвагам. Саме тому перед Новим роком потрібно сходити на виставку, в театр і бажано відвідати з дітьми святкові заходи. Рік синього коня обіцяє сильне фінансове потрясіння, викликане великими змінами в економіці і політиці, в результаті яких людство навчиться планувати витрати і аналізувати свої можливості. Та й взагалі, щоб не гнівити економного господаря року, який не любить розтринькувачів, краще намагатися уникати непотрібних фінансових витрат.

У 2014 році в пошані будуть ощадливість і розрахунок ще й тому, що його стихією є дерево, а точніше, сосна. Даний практичний матеріал досить легко горить, і це характерна властивість говорить про можливу присутність у році синьою дерев'яній коні різкості, агресивності і запальності. Зустрічаючи Новий рік, постарайтеся прикрасити будинок дерев'яними сувенірами або статуетками, насипте овес в окрему тарілочку з дерева і поставте її на святковому столі, надіньте дерев'яні прикраси (намисто, намисто). Саме ці предмети є символом благополуччя в прийдешньому новому році.

У 2014 році кожен встигне багато, так як синій кінь задасть хороший темп, а значить, буде час швидких рішень, наполегливої праці, з напором, азартом і стрімкістю. Це пов'язано з егоїстичністю і оптимізмом коні. Завдяки цим рисам він із завидною енергією йде назустріч успіху, якого досягає з допомогою аналізу будь-якої складної ситуації, методичного планування своїх дій, «тупцювання і перескакування» різних перешкод, що стоять на її шляху до наміченої мети.

Кінь товариський, веселий, дотепний і воліє перебувати в центрі уваги, в гущі подій і там, де багато людей. Він має чіпкий розум, високий інтелектуальний рівень, розуміє і відчуває співрозмовника настільки, що навіть вловлює його хід думки до моменту їх проголошення вголос. Плюс до всього знаходить спільну мову як з близькими людьми, так і в робочому колективі. Завдяки цьому протягом усього 2014 року синій дерев'яний кінь обіцяє безліч зустрічей з друзями і спілкування.

2014 рік - Рік синього дерев'яного Коня

Що обіцяє 2014 рік людям, народженим під різними знаками східного календаря?


Недобрим роком 2014 буде для Щура і Коня. Мова йде про грошові борги, катастрофи з усіх точок зору і, можливо, навіть трагедії (особливо для вогненного коня).

Пощастить Козі і Півню, так як рік синього дерев'яного коня для них обіцяє в основному бути хорошим. 

Несприятливим періодом 2014 рік стане для Свині, а особливо їй обіцяють одні неприємності в області любовних почуттів і для Собаки, яка зазнає подразнення внаслідок неможливості прорватися в центр подій та невпевненості у власному успіху.

Мавпа в змозі знайти собі вигідну роботу.

Скористатися новим роком слід Бику, так як саме у нього все гаразд: робота принесе істотний прибуток і на любовному фронті негараздів не передбачається.

Спокійним і одночасно стане безпечним рік синього коня для Тигра і Кота.

Щоб подолати любовні неприємності, що очікують Змію в новому році, їй потрібно буде задіяти свою мудрість і обережність.

Дракону слід скористатися в 2014 році наданим йому випадком плідно реалізувати себе. Вирішуйте сміливо в рік синього дерев'яного Коня на народження дитини, так як в його житті завжди будуть гроші, не з'явитися ніколи в них потреба. На характер людини 2014 рік відбитися дуже позитивно.

Підводячи підсумки, акцентуємо на тому, що 2014 рік - це рік великих змін, обумовлених мінливістю коні. Успіх гарантований нею творчим і неординарно мислячих людей.

2014 рік - Рік синього дерев'яного Коня

Актуально в рік синього (зеленого) деревяного Коня

У рік Коня найактуальнішими квітами стануть синій, блакитний і зелений. Стихія цього року - дерево і до нього властиві характеристики: запальність, надмірність, практичність. За своєю природою Кінь має характерні риси: доброзичливість, оптимізм, незалежність, товариськість, життєрадісність, дружелюбність, темпераментність, вільнолюбство, впевненість і практичність.
Дерев'яний Кінь - досить покладиста, працьовита і метка, завжди готова запропонувати свою допомогу навколишнім.

Кінь віддає перевагу простору і раздолью. Їй часто чужі забобони, вона йде второваним шляхом, ніж пробує нові. Зустрічати рік Коня рекомендується в сім'ї, в домашній обстановке.Любовь і сім'я - ось головні орієнтири, на які треба тримати курс в епоху царювання дерев'яного Коня. Астрологи обіцяють нам емоційність і авантюризм, в яких, безумовно, важливо не захопитися. Тривалий флірт може викликати погіршення ваших відносин з людиною в цілому, тому постарайтеся вчасно відчути момент для переходу на новий щабель.

Якщо ж ви в 2014 році захочете вступити у зв'язок з вашим обранцем чи обраницею, народженими під «зіркою» цієї тварини, то чекайте океан будорожащих кров емоцій і теплих іскорок романтичних вечорів. Багато Коні є центральними фігурами в своїй родині, і наступний рік додасть їм ще більше «кінських сил» в управлінні цим складним, але таким близьким душі механізмом.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .