Місячний календар краси та косметологічних процедур на січень 2014

Місячний календар краси та косметологічних процедур на січень 2014

Настав Новий рік, життя продовжується, і ми в рекомендаціях Місячного календаря краси продовжуємо розповідати вам про найбільш сприятливі дні для проведення косметичних і оздоровчих процедур. Під доглядом за шкірою обличчя і тіла в цьому календарі мається на увазі не щоденне умивання, нанесення тоніка або звичайного нічного крему, а використання спеціальних, більш глибоких процедур: пілінг, відбілювання, поживних або відлущуючих масок, обгортань, видалення пігментних плям, папілом і т.д.

Проведені згідно з циклами Місяця, вони допоможуть вашій шкірі виглядати молодше, а вам відчувати себе впевненіше. Якщо ж косметична процедура проведена не вчасно, вона, в кращому випадку, виявиться марною, а в гіршому, принесе вам нові, іноді більш серйозні проблеми. Так, видаливши прищик на зростаючому Місяці, можна замість нього отримати не тільки рубець на шкірі, але і розсип нових прищиків.


Рекомендації на кожен день ми намагаємося писати про процедури, для яких цей день є найбільш сприятливим або, навпаки, несприятливим. Якщо нічого не сказано, наприклад, про манікюр або пілінг, значить, цей день нейтральний для даної процедури: якщо її провести, не повинно бути ні особливих досягнень, ні особливих неприємностей.

День січня 2014 року - Рекомендації астрологів


1 - Сприятливий день для початку нового курсу косметологічних процедур, пов'язаних з харчуванням, зволоженням, тонизированием або омолодженням шкіри. Особливо ефективні будуть маски, зроблені в парній. Слід утриматись тільки від глибокого очищення і будь-яких вилучень з шкіри. Вважається, що пострижені сьогодні нігті стають більш твердими і стійкими до дії. Будь-який догляд за руками і ногами, крім видалення мозолів. Можна стригти, фарбувати і завивати волосся.

2 - У цей день важливо приділити увагу ніг: масаж, ванни, зволоження та живлення. Сприятливий день для манікюру і поживних процедур для шкіри рук. Можна робити перманентний макіяж губ, вій, брів. Можна стригти, фарбувати волосся, тільки завивка сьогодні може бути невдалою. Небажані травмуючі процедури в області ніг, глибоке очищення шкіри, а також будь-які видалення з шкіри.

3 - Сприятливий день для глибокого очищення обличчя, пластичних операцій у ділянці обличчя, видалення татуювань, родимок і папілом. При догляді за шкірою уникаємо надмірних водних процедур, поменше декоративної косметики. Несприятливий день для стрижки нігтів, знебарвлення, забарвлення і навіть миття волосся. Якщо сьогодні постригти волосся, вони сповільнять зростання, а стрижка буде довго зберігати свою форму. Не рекомендуються будь-які косметичні процедури і операції на молочних залозах.

4 - Несприятливий день для візиту в перукарню і навіть для миття голови. Вважається, що стрижка в цей день може призвести до утворення лупи, а якщо сьогодні видалити бородавку або папілом, то замість однієї можуть зрости три. Сьогодні важливий догляд за ступнями ніг : ванни, масаж, педикюр, крім видалення мозолів. У догляді за шкірою - акцент на зволоження та живлення.

5 - Візит в перукарню і навіть миття голови краще перенести - вважається, що стрижка в цей день може призвести до утворення лупи. Не варто також займатися будь-якими вилученнями з шкіри - замість однієї віддаленої сьогодні бородавки можуть зрости три. Приділіть увагу ступням - будь-догляд, крім видалення мозолів. Продовжуємо живлення і зволоження шкіри без глибокого очищення.

6 - Сприятливий день для живлення шкіри: масок, компресів, поживних кремів, масажу з поживними маслами. Вдалий час для будь-якого догляду за нігтями, особливо вросли. Однак слід уникати будь-яких вилучень з шкіри, особливо в області голови: корекції брів, татуаж, проколювання вух, відбілювання шкіри, пластичних операцій. Несприятливий день для стрижки, фарбування, будь завивки волосся. Вважається, що парна сьогодні володіє омолоджують властивостями.

7 - Якщо сьогодні постригти волосся, то вони до наступної стрижки будуть неслухняними і погано укладатися. Відмінний день для живлення шкіри: масок, компресів, поживних кремів. Слід уникати будь-яких вилучень з шкіри, особливо в області голови: корекції брів, татуаж, проколювання вух, відбілювання шкіри, пластичних операцій. Поменше декоративної косметики. Вдалий час для будь-якого догляду за нігтями, особливо вросли.

8 - Сьогодні хороший день для пом'якшення і живлення шкіри кремами, масками, масажем з поживними маслами. Вдалий час для будь-якого догляду за руками, ногами, нігтями, особливо вросли. Уникати будь-яких травмуючих процедур в області голови: корекції брів, татуаж, проколювання вух, відбілювання шкіри, пластичних операцій. Поменше декоративної косметики. Несприятливий день для стрижки волосся.

9 - Сприятливий день для будь-якого догляду за волоссям, особливо ефективні будуть живильні маски для волосся. Сьогодні можна стригтися, фарбувати, завивати волосся, добре забарвляться сиве волосся. Будь-який догляд за руками, ногами, нігтями, крім видалення мозолів. У догляді за шкірою акцент - на харчування шкіри, масажі з поживними маслами. Небажано проколювати вуха, робити епіляцію, пілінг, видаляти папіломи, родимки, пігментацію, особливо в області шиї.

10 - Сьогодні можна стригтися, фарбувати, завивати волосся, добре забарвляться сиве волосся, особливо ефективні будуть живильні маски для волосся. Будь-який догляд за ногами, руками, нігтями, не можна тільки видаляти мозолі. У догляді за шкірою робимо акцент на живлення і пом'якшення шкіри. Небажано проколювати вуха, робити епіляцію, пілінг, видаляти папіломи, родимки, пігментацію.

11 - Відмінний день для зволоження шкіри легкими нежирними засобами. Сприятливий день для омолоджувальних процедур і для догляду за ступнями ніг: педикюру, ванн, масажу рефлекторних точок. Хороший день для догляду за волоссям. А ось манікюр поки що краще відкласти, як і глибоке очищення шкіри, епіляцію, пілінг і будь-видалення з поверхні шкіри.

12 - День для зволожуючих і омолоджуючих процедур, для догляду за ступнями ніг: педикюру, ванн, масажу рефлекторних точок. Краще сьогодні використовувати легкі креми. Будь-який догляд за волоссям. Несприятливий день для манікюру, як і для глибокого очищення шкіри, а також епіляції, пілінгу і будь-яких вилучень і травмуючих процедур.

13- Сьогодні день зволожуючих і омолоджуючих процедур з використанням легких нежирних коштів. Сприятливий для догляду за ступнями ніг: педикюру, ванн, масажу. Особливо ефективними будуть масаж і маски для шкіри, зроблені в парній. Можна стригти, фарбувати, завивати волосся. Манікюр поки краще перенести. Несприятливий час для глибокого очищення шкіри, епіляції, пілінгу і будь-яких вилучень з шкіри.

14 - Незважаючи на зростаючу Місяць, сьогодні несприятливий день для стрижки, фарбування і навіть миття волосся. Якщо все ж таки постригтися, то волосся стане неслухняним і погано укладатися. У догляді за шкірою головне - пом'якшення і живлення шкіри. Будь-який догляд за руками і ногами, крім травмуючих процедур. Будь-які глибокі очищення і видалення з шкіри, включаючи пілінг, поки краще перенести.

15 - Вважається, що якщо постригтися сьогодні, то волосся буде погано укладатися до наступної стрижки. Не рекомендується навіть мити голову. Продовжуємо основний догляд шкірою з акцентом на пом'якшення і живлення. Будь-який догляд за руками і ногами, нігтями. Глибоке очищення шкіри, будь-які видалення з шкіри, включаючи пілінг, поки краще перенести.

16 - переважного живлення шкіри переходимо до процедур по очищенню і позбавлення від всього, з чим ви хочете розлучитися. Сьогодні сприятливий день для антицелюлітного масажу та інші процедур із позбавлення від зайвої ваги. Ефективні будуть відбілюючі і стягують пори маски. Будь-який догляд за руками і ногами, поки утримуючись від видалення мозолів.

17 - Якщо ви не встигли постригтися на зростаючому Місяці, можна це зробити сьогодні або завтра. Але забарвлення і завивку краще перенести. У догляді за шкірою - акцент на очищення, у тому числі глибоке, і видалення з шкіри всього непотрібного: пігментації, родимок, тату і т.д. будуть Ефективними відбілюючі і стягують пори маски. Сприятливий день для антицелюлітного масажу, будь-якого догляду за руками і ногами, в тому числі - видалення мозолів.

18 - Якщо потрібно постригти волосся на убуваючому Місяці, краще це зробити сьогодні. Але забарвлення і завивку робити не варто. Основний догляд за шкірою з акцентом на очищення, в тому числі пілінги і видалення з шкіри всього, з чим хочете розлучитися: пігментації, родимок, тату і т.д. Сприятливий день для будь-якого догляду за руками і ногами, в тому числі - видалення мозолів. Вважається, що парна сьогодні омолоджує.

19 - Якщо сьогодні зайнятися процедур із позбавлення від акне, папілом та інших шкірних неприємностей, то це пройде ефективно і не залишить рубців. У догляді за шкірою головне увагу будь - якого очищення. Можна робити манікюр, педикюр, видаляти мозолі. Якщо дуже потрібно постригтися, то сьогодні відносно непоганий день, але робити забарвлення і завивку волосся не варто.

20 - Благоприятный день для позбавлення від прищів, лупи і інших шкірних проблем, а також видалення папілом, тату, родимок і т.д. Продовжуємо основний догляд за шкірою з акцентом на очищення. Можна робити манікюр, педикюр, видаляти мозолі. Візит у перукарню краще перенести на час зростаючого Місяця.

21 - Сприятливий день для будь-яких косметичних і пластичних операцій, крім нанесення тату. Ефективними обіцяють бути антицелюлітні обгортання, масаж і інші процедури по позбавленню від зайвої ваги. У догляді за шкірою головне - очищення, у тому числі видалення непотрібного з шкіри. Будь-який догляд за руками і ногами, крім нарощування нігтів. Будуть ефективні засоби з видалення лупи, а стригти і фарбувати волосся поки не варто.

22 - Продовжуємо основний догляд за шкірою з акцентом на очищення і позбавлення від всього непотрібного. Сприятливий день для будь-яких косметичних і пластичних операцій, крім нанесення тату. Будь-який догляд за руками і ногами, крім нарощування нігтів. Будуть ефективні засоби з видалення лупи, а стригти, завивати й фарбувати волосся поки не варто.

23 - Сьогодні будуть ефективні будь-які процедури по позбавленню від зайвої ваги, лупи, родимок, папілом, бородавок, тату і все, з чим необхідно розлучитися. У догляді за шкірою також головне - очищення, в тому числі різні пілінги. Будь-який догляд за руками і ногами, крім нарощування нігтів. Стригти фарбувати волосся поки не варто.

24 - Сьогодні у догляді за своєю зовнішністю важливо якомога менше водних процедур, очищати шкіру краще спеціальними засобами. Також краще відмовитися від кремів на гормональній основі. Віддалені сьогодні папіломи, бородавки, тату не залишать помітних рубців, успішно пройде епіляція. Дуже сприятливий день для догляду за шкірою шиї та очей. Візит в перукарню, в тому числі манікюр і педикюр краще перенести.

25 - Цей день дуже сприятливий для догляду за шкірою шиї та очей. Сьогодні бажано використовувати менше водних процедур, очищати шкіру краще спеціальними засобами. Віддалені сьогодні папіломи, бородавки, тату не залишать помітних рубців, можна робити епіляцію. Візит в перукарню, в тому числі манікюр і педикюр краще перенести. Не використовувати гормональні креми.

26 - Сприятливий день для будь-яких процедур з руками, ногами, нігтями, включаючи видалення мозолів. Буде ефективні парові ванночки для обличчя з травами, а також будь-очищення шкіри, включаючи пілінг, епіляцію, видалення з шкіри всього, з чим хотіли розлучитися. Краще перенести стрижку, фарбування і завивку волосся. Несприятливий день для ліпосакції стегон.

27 - Продовжуємо основний догляд за шкірою з акцентом на очищення і видалення всього непотрібного. Сприятливий день для будь-яких процедур з руками, ногами, нігтями, включаючи видалення мозолів. Шкіра обличчя буде вдячна за парові ванночки з травами. Краще перенести стрижку, фарбування і завивку волосся.

28 - Найкращий день протягом місяця для виведення бородавок, папілом, видалення тату і будь-якого очищення шкіри. Відмінний день для шліфування рубців, розгладження зморшок, поліпшення структури шкіри і будь-якого масажу. Пострижені сьогодні нігті стають більш щільними і стійкими до несприятливих впливів. Можна проколювати вуха. Не варто сьогодні стригти і фарбувати волосся, нарощувати нігті.

29 - Сьогодні малоефективні живильні креми, зате все, що пов'язано з очищенням, вдасться найкращим чином: виведені сьогодні бородавки, папіломи і тату не залишать помітних рубців. Можна проколювати вуха. Пострижені сьогодні нігті стають більш щільними і стійкими до несприятливих впливів. Візит у перукарню краще перенести.

30 - Один з кращих днів у місяці для догляду за ногами: ванни, компреси, зволоження, педикюр. Будь-який догляд за руками, крім нарощування нігтів. У догляді за шкірою головне - очищення, у тому числі скраби, пілінги, відбілювання, епіляція, будь видалення з шкіри. Можна робити перманентний макіяж. Стрижку, фарбування, завивку волосся поки краще перенести.

31 - Сприятливий день для початку нового курсу косметичних процедур, пов'язаних з харчуванням, зволоженням, тонизированием і омолодженням шкіри. Особливо ефективними будуть маски для обличчя, зроблені в парній. Один з кращих днів у місяці для догляду за ногами: ванни, компреси, зволоження, педикюр. Будь-який догляд за руками, нігтями. Можна стригти, фарбувати, завивати волосся.

 

Як зберегти Красу та Здоров'я на довгі роки?


В наш час поняття здоров'я та краси щільно переплітаються один з одним. Наш механізм сприйняття особистості влаштований таким чином, що хвора людина, навіть якщо вона виглядає фізично красивою, під час хвороби такою не здається. З іншого боку, жінка, яка абсолютно здорова, слідкує за своїм зовнішнім виглядом, за своїм здоров'ям, буде виглядати набагато краще, ніж коли перебуває у хворому стані. З цього можна зробити висновок, що для того щоб зберегти свою красу, необхідно зберегти своє здоров'я. Для досягнення даної мети достатньо всього лише дотримуватися п'яти правил:

Спорт. Фізичні вправи допоможуть вам не тільки підтримувати себе у формі, але і підвищувати загальний тонус організму. Напевно, всім зрозуміло, що заняття спортом допомагають знизити ризик виникнення різних захворювань, а це, як вже сказано вище, дуже важливо для підтримки свого зовнішнього вигляду.

Хороший сон. Для того щоб в людському організмі могли відбуватися різні процеси, йому необхідно не тільки отримувати належну порцію поживних речовин, але і відпочивати певний інтервал часу. Для середньостатистичної людини оптимальним вважається 8-9 годин сну. Звичайно, допустимі зміщення на 1 -1,5 години в позитивну або ж в негативну сторону, але краще ж переспати зайву годину, ніж недоспати.

Сміх (психологія і гарний настрій). Науково доведено, що під час сміху в людському організмі починають вироблятися спеціальні гормони, які позитивно впливають не тільки на нервову систему, але і на працездатність деяких органів. Варто зауважити, що позитивні люди в основному завжди мають приємний зовнішній вигляд.

Дієта та правильне харчування.Основний принцип правильного харчування - відповідність раціону стану здоров'я і смаковим уподобанням людини. Правильне харчування обов'язково має бути збалансованим та включати всі необхідні поживні речовини.

Секс. Під час цього заняття, в організмі виробляються багато різних гормонів, які так необхідні організму. Як результат ми можемо отримати гарний настрій, свіжий зовнішній вигляд і блиск в очах. Щоб жінка завжди залишалась красивою не слід забувати і про правильний догляд за своєю зовнішністю - обличчям, волоссям, тілом, нігтями. Все це допоможе завжди виглядати "на всі 100". Для цього ви завжди можете використовувати домашні маски для волосся, маски для шкіри обличчя, пілінги та інші процедури. Більшість рекомендацій, як залишатись красивою, ви знайдете на нашому сайті корисних порад для жінок Краса та здоров'я .